Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: ALT OM SKYTTEN

ALT OM SKYTTEN

ALT OM SKYTTEN

I denne guide skal vi se nærmere på Skytten, som er født mellem d. 22. november og d. 21. december.

Hvis dit stjernetegn er Skytten, kan denne guide hjælpe dig med at forstå dig selv bedre ud fra et astrologisk perspektiv. Og selvom dit stjernetegn ikke er Skytten, så kan guiden stadig være relevant for dig. Skytten kan nemlig sagtens være til stede i andre områder af dit fødselshoroskop og dermed spille en rolle i et eller flere aspekter af dit liv.

Uanset hvad er du velkommen til at læse med herunder for at finde ud af meget mere om den optimistiske og venlige Skytte.

Hvad er Skyttens kendetegn?

Skytten er kendetegnet ved sin optimisme, livsglæde og gå-på-mod. Skytter er nysgerrige af natur og elsker at lære nye ting. Skyttens symbol — en bue med en pil — indikerer, at Skytten begærer en form for retning i livet og en dybere mening med tingene.

For Skytten betyder frihed uendeligt meget. Skytten er ikke et rutinemenneske, og behovet for at flygte fra det hele dukker af og til op. Derfor kan Skytten for nogle mennesker godt virke lidt uansvarlig i nogle situationer. Men Skytten er både ansvarlig og ærlig. De er åbne omkring deres intentioner, og de forsøger ikke at løbe om hjørner med folk. De har blot et behov for, at deres liv ikke bliver for trivielt og rutinepræget.

Skytter er ofte venner med mange forskellige typer mennesker. Dét at kunne grine og have det sjovt sammen vægter de højt, og de er sjældent meget kritiske overfor andre mennesker og situationer. Da Skytten er et ildtegn kan de godt have noget temperament, men de bærer sjældent nag og kommer hurtigt videre.

Deres optimistiske tilgang til livet smitter af på alle og enhver, og det gør Skytter til skønne mennesker at omgive sig med. Et godt råd til Skytten kan være at være varsom engang imellem. Det er en fantastisk enhed at kunne stole blindt på andre, men det kan også skabe problemer for dig selv. Øv dig i at lytte til og stole på din intuition.

Frihed, viden og muligheder

Som tidligere nævnt er Skytten nysgerrig og stræber ofte efter at forstå emner på et dybere plan. Derfor ses Skytter ofte i gang med længere uddannelser, eller i erhverv, hvor de har måtte tilegne sig store mængder af viden om forskellige emner helt fra bunden. Skytten holder af at bruge den viden, de tilegner sig, til noget konkret.

Derudover har Skytten en evne til at se det positive i situationer, som ellers virker negative. Skytten besidder et brændende håb om, og en tro på at alting nok skal gå godt, og dette gør det nemt for Skytten at fokusere på det positive samt at se muligheder, hvor mange andre mennesker ser begrænsninger.

Skytten er et ildtegn

Indenfor astrologien er det udbredt at opdele stjernetegnene i de fire elementer (ild, jord, luft og vand) som hver især peger på særlige træk eller personlighedstendenser.

Skytten er, sammen med Vædderen og Løven, et ildtegn. Ildtegn er selvsikre, passionerede og spontane. De er også modige og har en stor kreativitet. Af de tre ildtegn er Skytten den, som er bedst til at tilpasse sig forskellige miljøer og situationer. Skytten vil gerne have, at der skal ske noget nyt og at der er bevægelse fremfor stilstand. Her kommer Skyttens nysgerrige væsen i spil, og deres fokus ligger tit udenfor dem selv, hvor de andre ildtegn retter deres fokus mere indad.

At forestille sig Skytten som det lys, andre kan varme sig ved, er en god visuel repræsentation. Deres smil og gode humør smitter nemlig af på andre, og helt uden at være klar over det, så er de ofte dem, der hjælper andre med at se lysere på tingene. Derfor ses Skytten også ofte som værende en form for spirituel leder. Ikke nødvendigvis i form af deres erhverv, men også som venner, familiemedlemmer og mennesker.

Skyttens dynamik er bevægelig

Indenfor astrologien beskæftiger man sig med tre dynamikker: kardinal, fast og bevægelig. De tolv stjernetegn opdeles i disse tre dynamikker, som beskriver tegnenes energi samt hvordan tegnene udtrykker sig selv i forhold til deres omstændigheder og omverden.

Skytten er, sammen med Jomfruen, Tvillingerne og Fisken, et bevægeligt tegn. Det vil sige, at Skytten er god til at lægge sidste hånd på projekter, til at håndtere afslutninger af forskellig karakter og til at tilpasse sig forandringer. Skytten er altså eminent til at håndtere det uforudsete.

Skytten er altid fuld af gode idéer, og de har tit gang i mange ting på samme tid. Skytten afslutter ikke altid den ene opgave før de starter på en ny.

Kendte mennesker med Skytten som stjernetegn

Blandt kendte mennesker, hvis stjernetegn er Skytten kan nævnes: Christina Aguilera, Ludwig van Beethoven, Walt Disney, Katie Holmes og Britney Spears. Kan du genkende Skyttens eventyrlystne og venlige kvaliteter hos dem?

Er Skytten i dit fødselshoroskop?

Denne guide har haft fokus på folk, hvis stjernetegn er Skytten. Men det kan også være, at Skytten er til stede i dit fødselshoroskop, selvom det ikke er dit stjernetegn. Det område af dit fødselshoroskop, som Skytten dominerer, vil være områder af dit liv, hvor Skyttens kvaliteter spiller ind.

Er dit månetegn eksempelvis Skytten, kan det betyde, at du har et stort behov for personlig frihed. Du holder af at stifte nye bekendtskaber løbende og udforske verden omkring dig, gerne ved at rejse og være meget udendørs. Du holder også af at hjælpe andre mennesker, og så tager du ofte tingene som de kommer fremfor at planlægge alt ned til mindste detalje — og det fungerer perfekt, da du er god til at tilpasse dig dine omgivelser.

Hvis du er Skytte i ascendant, så kan det betyde, at du ofte hungrer efter nye oplevelser og eventyr, og har et iboende håb om, at alting nok skal flaske sig. Du er fuld af entusiasme, og dine drømme er så store, at de kan være svære at sætte ord på. De går tit udover grænserne for, hvad der er realistisk at opnå, men det stopper dig ikke fra at drømme. Du er aktiv og føler dig af og til rastløs, men det fungerer som et drive for dig.

Skytte-ascendanter kan være meget direkte i deres måde at addressere emner på, og de har som regel en mening om det meste, som de holder af at dele. De udstråler selvtillid, og de lader ikke andre mennesker eller dårlige oplevelser fra fortiden stoppe dem — de kører bare derudaf i højeste gear. Og så vil det tit være dem, der byder ind med en humoristisk kommentar eller vinkel på en situation, når tingene ser mørke ud. De har også en evne til at se på deres egne problemer med humor.

Er du ikke bekendt med dit eget fødselshoroskop, så kan du klikke her for at læse mere om, hvad det er og hvordan du selv kan finde dit.

Krystaller til Skytten

Hvis du gerne vil forstærke Skyttens skønne kvaliteter hos dig selv, så kan dette smukke stjernetegnskit gøre underværker. Det indeholder tre krystaller, som er særligt udvalgt til Skytten.

Bliv inspireret

LÆS MERE

ALT OM SKORPIONEN
astrologi

ALT OM SKORPIONEN

Vi er nået til den 2. artikel i vores gennemgang af stjernetegnene, og denne gang tager vi et nærmere kig på Skorpionen. Skorpionen er født mellem d. 24. oktober og d. 22. november. Selvom du ikke ...

Læs mere
ALT DU SKAL VIDE OM SHUNGIT 🖤
Hvordan bruger jeg min krystal?

ALT DU SKAL VIDE OM SHUNGIT 🖤

Historie, Anvendelse og Healende Egenskaber   Føler du dig også draget til den kulsorte sten? Der er noget fængslende ved den, og dens energier er ulig nogen anden!   Når man først har oplevet Shun...

Læs mere