Kunne du tænke dig at være en del af et hjertevarmt fællesskab med fokus på spiritualitet, krystaller og healingredskaber? Se hvilke stillinger vi har ledige herunder.

Finder du ikke den stilling du drømmer om er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på kontakt@soulful.dk.

Social Media / Marketing Praktikant - Opstart August 2021

Soulful søger en praktikant under relevant uddannelse til SoMe opgaver.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores lille spirituelle fællesskab, og samtidig blive klogere på SoMe, marketing og kommunikation, være med til at udvikle virksomhedens digitale platforme og visuelle identitet?

Vi ønsker en praktikant der ønsker et lærerigt praktikforløb hvor der er mulighed for at bidrage og anvende viden og teori i praksis.

Opstart august 2021.

Som praktikant vil du indgå i vores lille fællesskab som består af 5 medarbejdere. Vi er et lille team som alle hjælper hinanden, men dine primære opgaver vil bestå i at udvikle vores sociale medier, tekstforfatning, marketing, kampagner, content-produktion og udvikling.

Du vil få et meget tæt samarbejde med Ditte, stifter og CEO af Soulful, som vil være din primære sparringspartner og vil fungere som din mentor under forløbet.

Under dit forløb vil du opnå dyb indsigt og praktisk erfaring i at arbejde med marketing hos en nyere, kvindeskabt virksomhed med et spirituelt udgangspunkt.

Om dig:

 • Du er engageret og brænder for at skabe og gøre en forskel
 • Du er rummelig, spirituelt nysgerrig og forstående
 • Du har styr på de danske grammatikregler, og er god til at formulere dig på både dansk og engelsk 
 • Du har stort kendskab til sociale medier
 • Du er kreativ og ikke bange for at komme med nye idéer
 • Du behøver ikke have stort kendskab til krystaller, men skal være nysgerrig og åben for at lære om dem

Arbejdsopgaver:

Da vi er en lille virksomhed hvor alle hjælper alle vil dine arbejdsopgaver af og til ligge udover de beskrevne. Dette er nødvendigt for at vi beholder vores gode sammenhold i det lille krystal-team som du bliver en del af.

 • Content til SoMe
 • Marketing
 • Tekstforfatning til website, herunder til produkter
 • Pr og presse
 • Assistere på fotoskydninger
 • Kampagneplanlægning
 • Optimering, planlægning og analyse af SoMe

Praktisk:

Praktikforløbet er ulønnet, og omfanget er typisk 5-6 måneder. arbejdstiden er op til 37 timer om ugen med mulighed for, at du kan få prioriteret din praktikopgave og eksamener. Tiltrædelse august 2021. Du skal møde dagligt i vores dejlige rammer i Esbjerg Midtby i gåafstand til togstation og rutebilstation.

Da vi er en lille familiedrevet virksomhed med et lille team er det vigtigt at du engagerer dig i fællesskabet og har forståelse for at vi er en virksomhed som er bygget på åbenhed, forståelse og nysgerrighed overfor den spirituelle verden. Du skal være smilende og imødekommende - og så har vi en lille kontorkat, så du skal helst heller ikke være allergisk for katte.

Det er vigtigt for os, at du har et stort kreativt hjerte og brænder for at skabe. Derudover skal du forstå vores visuelle identitet og have mod på at føre dette videre.

Du kan forvente en meget hjertelig og imødekommende, inspirerende og spændende arbejdsplads hvor du kommer til at bære et stort ansvar.

Tonen i virksomheden er meget uformel, men der er stadig stor plads til ambitioner.

Lyder det som noget for dig, så send mig en mail på kontakt@soulful.dk.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!