Soulful.dk startede som en idé i sommeren 2019, hvor jeg efter en periode med barsel og hjemmepasning skulle ud på arbejdsmarkedet igen. Jeg er uddannet folkeskolelærer, men ønskede ikke at komme ud i fuldtidsarbejde med en lille dreng derhjemme. En dag kom idéen om retreats ved Vesterhavet til mig, og idéerne udviklede sig derfra til Soulful.dk som den står i dag. 

Jeg har altid været meget sensitiv og følsom anlagt, samtidig med at jeg er meget spirituel.

Sten og krystaller, engle og energier, røgelse og tarotkort har alt været noget jeg har været draget af siden barnsben, men jeg har ikke turde give mig i kast med det før for ganske nyligt. Siden min rejse startede har det taget fart, og jeg lever i dag et liv hvor jeg er mere i balance, stærkere, mere glad end nogensinde før, fordi jeg fandt ud af at komme i kontakt med mit inderste jeg og gå med min intuition. Mit hjerte er drivkraften bag denne forretning, og alle beslutninger og handlinger bliver truffet og begået med hjertet, for så ved jeg at det er det rigtige jeg gør.

Derfor er alle sten og krystaller købt gennem fairtrade forhandlere, som visiterer minerne, og garanterer ordentlige arbejdsvilkår fra stenen bliver fundet til den lander hjemme hos dig.

Af hjertet tusind tak fordi du har valgt at klikke ind på Soulful.dk, jeg håber du finder lige præcis det du leder efter - og hvis ikke, så tøv ikke med at skriv: jeg kan få det meste hjem.

Kærlig hilsen,
Ditte Kreuz