Spring til indhold

AZURIT KLYNGER 💙 online i aften kl. 19:30

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Om Soulful.dk

Soulful.dk startede som en idé i sommeren 2019, hvor jeg efter en periode med barsel og hjemmepasning skulle ud på arbejdsmarkedet igen. Jeg er uddannet folkeskolelærer, men ønskede ikke at komme ud i fuldtidsarbejde med en lille dreng derhjemme. En dag kom idéen om retreats ved Vesterhavet til mig, og idéerne udviklede sig derfra til Soulful.dk som den står i dag. 

Jeg er et meget følende og åndeligt menneske. Jeg har altid interesseret mig for livet og de store eksistentielle spørgsmål, og søgt vidt og bredt i forskellige religioner og traditionelle leveveje for at finde svar.

Min vej i verden blev meget tydelig da jeg begyndte at interessere mig for sten og krystallers effekter når de kombineres med bevidsthed, intentioner og taknemmelighed. Siden min rejse startede har det taget fart, og jeg lever i dag et liv hvor jeg er mere i balance, stærkere, mere glad end nogensinde før, fordi jeg fandt ud af at komme i kontakt med mit inderste jeg og gå med min intuition. Mit hjerte er drivkraften bag denne forretning, og alle beslutninger og handlinger bliver truffet og begået med hjertet, for så ved jeg at det er det rigtige jeg gør.

Derfor er alle sten og krystaller købt gennem fairtrade forhandlere, som visiterer minerne, og garanterer ordentlige arbejdsvilkår fra stenen bliver fundet til den lander hjemme hos dig.

I efteråret 2020 besluttede jeg mig for at ansætte et par kærlige kvinder i virksomheden, siden da er både min mand, far og svigermor også kommet til sammen, og vi er nu 10 passionerede, følsomme ildsjæle bag skærmen i denne virksomhed. Den lille shop som startede i mit gæsteværelse,  og som senere indtog vores kælder i vores byhus, senere de smukkeste lokaler i Esbjerg Midtby er nu blevet til 500 kvm med 180 kvm showroom, som du har mulighed for at besøge. Det kan du læse meget mere om ved at klikke her.

Af hjertet tusind tak fordi du har valgt at klikke ind på Soulful.dk, jeg håber du finder lige præcis det du leder efter - og hvis ikke, så tøv ikke med at skriv: jeg kan få det meste hjem.

Kærlig hilsen,
Ditte Kreuz