Spring til indhold

AZURIT KLYNGER 💙 online i aften kl. 19:30

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: ALT OM SKORPIONEN

ALT OM SKORPIONEN

ALT OM SKORPIONEN

Vi er nået til den 2. artikel i vores gennemgang af stjernetegnene, og denne gang tager vi et nærmere kig på Skorpionen. Skorpionen er født mellem d. 24. oktober og d. 22. november.

Selvom du ikke selv er Skorpion, kan denne guide sagtens være relevant for dig. Måske kender du en Skorpion, eller også er Skorpionen til stede i dit fødselshoroskop og spiller således en vigtig rolle i dit liv?

Uanset hvad er du hjertens velkommen til at læse med herunder, hvor vi dykker ned i Skorpionens dyb.

Hvad er Skorpionens kendetegn?

Skorpioner er intense og intuitive, ofte grænsende til det synske. Derfor ses Skorpioner— eller folk hvis fødselshoroskop i høj grad besiddes af Skorpionens energier — ofte i bestridelse af erhverv som har fokus på intuition og på at hjælpe eller guide andre mennesker såsom clairvoyant, psykolog, detektiv, konsulent, massør eller lignende.

Skorpioner elsker kontrol. Så hvis man har i sinde at prøve at styre en Skorpion, så kan man lige så godt give op på forhånd. Skorpioner vælger helt selv, hvad de vil dedikere deres tid, energi og opmærksomhed til, og de er ofte drevet af magt. Ikke nødvendigvis en iøjenfaldende eller autoritær magt, men den form for magtfulde kontrol, som de stræber efter at besidde. De vil med andre ord gerne selv tage styringen over deres eget liv og de situationer og omgivelser, de befinder sig i.

Skorpioner har ofte en intelligent og lidt ophøjet udstråling, og deres hårde ydre kan være noget af det første, man lægger mærke til. Dette er dog mest af alt et beskyttende skjold, da de er meget sensitive under overfladen og simpelthen er nødt til at beskytte sig selv.

Tålmodighed, dybde og drivkraft er nøgleord for Skorpionen

Skorpionen har en evne til at læne sig tilbage med tålmodighed og vente på, at det helt rigtige tidspunkt byder sig, før de slår til og får fat i det, de gerne vil have. De er heller ikke blege for at anvende manipulation som et redskab til at opnå dette. Udover tålmodighed er Skorpionen også kendt for sin hang til at dykke ned i livets dybere og mørkere aspekter for at undersøge dem og lade sig blive forført.

Deres kærlighed for at gå i dybden med ting betyder, at de ikke går synderligt højt op i overfladiske ting og desuden ikke bryder sig om overfladiske relationer. Er en af dine tætte venner Skorpion, så vil denne person højst sandsynligt gå igennem ild og vand for dig.

Skorpioner har en tendens til altid at rejse sig igen og kæmpe videre, uanset hvad der er sket. De har en enorm indre drivkraft, og ingen mennesker eller udfordringer kan komme imellem en Skorpion og dens mål. Skorpionen intimideres sjældent af andre og tager gerne konflikter og konfrontationer i stiv arm, hvis de presser sig på.

Skorpioner går tit igennem stærke oplevelser, som kan føles traumatiske, transformerende og overvældende. Et godt råd til Skorpionen er derfor dette: dit liv har muligvis ikke altid været nemt. Men noget, som vil kunne give dig en enorm styrker er, hvis du arbejder med at inkorporere optimisme i dit fremtidssyn fremfor at forvente det værste på baggrund af dine erfaringer. Dette vil sætte skub i dine evner til at rejse dig fra støvet som fuglen Fønix med fornyet energi, og til konstant at transformere og heale dig selv.

Skorpionen er et vandtegn

Indenfor astrologien er det udbredt at opdele stjernetegnene i de fire elementer (ild, jord, luft og vand) som hver især peger på særlige træk eller personlighedstendenser.

Vand-elementet repræsenteres af Skorpionen, Krebsen og Fiskene. Vandtegn er emotionelle, intuitive og føler sig ofte drevet af stærke følelser. Ligesom det ukendte dyb under vandets overflade har vandtegn deres eget dyb, som andre sjældent ser eller kender til. Vand er livsgivende og healende, men kan også være kaotisk og turbulent, hvilket er en god metafor for, hvordan vandtegn kan fremstå eller føle sig.

Vandtegn er meget private mennesker, som altid leder efter en dybere mening med tingene og livet selv. Af de tre vandtegn er Skorpionen især god til at sætte sig ind i og forstå andre menneskers behov og bevæggrunde.

Skorpionens dynamik er fast

Indenfor astrologien beskæftiger man sig med tre dynamikker: kardinal, fast og bevægelig. De tolv stjernetegn opdeles i disse tre dynamikker, som beskriver tegnenes energi samt hvordan tegnene udtrykker sig selv i forhold til deres omstændigheder og omverden.

Skorpionen er, sammen med Løven, Tyren og Vandbæreren, et fast tegn. Det vil sige, at Skorpionen er hårdtarbejdende og god til at føre idéer ud i livet. De er desuden strategisk dygtige, dedikerede og vedholdende. De har de bedst, når de dykker helt ned i en opgave eller et projekt.

Kendte mennesker med Skorpionen som stjernetegn

Blandt kendte mennesker, hvis stjernetegn er Skorpionen kan nævnes: Björk, Danny DeVito, Leonardo DiCaprio og Pablo Picasso. Kan du genkende nogle af Skorpionens intense og vedholdende kvaliteter hos dem?

Er Skorpionen i dit fødselshoroskop?

Selvom dit stjernetegn ikke er Skorpionen, så kan Skorpionen stadig sagtens være til stede i dit fødselshoroskop. Det område af dit fødselshoroskop, som Skorpionen befinder sig i, er dét område af dit liv, hvor Skorpionens intense træk vil være til stede.

Er dit månetegn eksempelvis Skorpionen, kan det betyde, at du stræber efter intensitet i dit følelsesliv — at du har en tendens til at drages mod dramatik samt op- og nedture i dit følelsesliv, især hvis dit kærlighedsliv i perioder virker for ordinært. Denne underbevidste tiltrækning mod forandring behøver dog ikke altid betyde, at dit følelsesliv skal være dramatisk og overvældende, før du kan trives.

Hvis din ascendant er Skorpionen kan det betyde, at du er en målrettet og stærk karakter, som udstråler autoritet. En som folk respekterer, som gerne vil være i kontrol over sine omgivelser og som værdsætter sit privatliv højt.

Er du ikke bekendt med dit eget fødselshoroskop, så kan du klikke her for at læse mere om, hvad det er og hvordan du kan finde dit.

Krystaller til Skorpionen

Hvis du gerne vil forstærke Skorpionens skønne kvaliteter hos dig selv, så kan dette magiske stjernetegnskit gøre underværker. Det indeholder tre krystaller, som er særligt udvalgte til Skorpionen.

Bliv inspireret

LÆS MERE

ALT OM VÆGTEN
astrologi

ALT OM VÆGTEN

Denne guide er skrevet af Louise, Soulfuls astrologiske skribent som vil guide dig igennem den astrologiske verden. I den kommende tid vil jeg lave en gennemgang af hvert stjernetegn. Vi lægger ud...

Læs mere
ALT OM SKYTTEN
astrologi

ALT OM SKYTTEN

I denne guide skal vi se nærmere på Skytten, som er født mellem d. 22. november og d. 21. december. Hvis dit stjernetegn er Skytten, kan denne guide hjælpe dig med at forstå dig selv bedre ud fra e...

Læs mere