Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Top 10 krystaller til stress

Top 10 krystaller til stress

Top 10 krystaller til stress

Naturlig løsning til stress og uro?

Lad mig guide dig ind i krystallernes healende verden, hvor vi drager nytte af deres virksomme energi til at skabe ro, balance og velvære i hele dit energetiske system. Krystallerne nævnt i denne guide er både gode til dig, der er stressramt, dig der er gået ned med stress, dig der er på vej tilbage og har brug for ekstra støtte, og dig der har tendens til uro og hurtige stress-symptomer.  

Jeg har været ramt af alvorlig, invaliderende og ødelæggende stress to gange i løbet af de sidste 5 år, så lad mig starte med at sige: Jeg ser dig, jeg føler med dig, og jeg ved hvor forfærdeligt det er at være i den situation når du er ramt af stress. Heldigvis har jeg også mærket på egen krop at der er en vej ud af det. Krystaller har personligt været en enormt stor støtte på min rejse til et liv i mere balance, autenticitet, ro og velvære, og jeg er stolt af at sige, at jeg aldrig har haft det bedre.

Herunder ser du mine 10 yndlingskrystaller til at støtte under stress. Vælg altid dén eller dem du bliver tiltrukket allermest af. Alle disse krystaller er gode til at sove med og bære med dig i løbet af dagen. Rens gerne dine krystaller jævnligt. Læs mere under den enkelte krystal. 

  1. Blonde Agat

Blonde Agat er en af de krystaller, hvis ikke dén krystal, som giver den mest rolige og afstressende energi.

Den milde og rolige nuance beroliger dit system og din sjæl, og dens blide vibrationer skaber indsigtsfulde, autentiske og meningsfulde kommunikationer og dialoger med sig.

Det føles som om, at man sidder med et lille stykke af en forårssky i hånden. Stressniveauet mindskes, tankerne bliver roligere, nerverne slapper af.

Den vil give dig daglige positive vibes og er helt perfekt til at have med sig i lommen både på arbejde, i skole, til eksamen, til daten, til familiemiddagen fordi den både vil skabe en rolig vibration og et rum hvor klar kommunikation bedre kan foregå.

  1. Blå Calcit

Blå Calcit har en meget blid og fin energi, og er kendt for at give fred og ro, styrke dig i at turde stå ved dig selv og sige din mening. Den healer særligt på din emotionelle side, og hjælper dig med at være til stede i nuet.

Den er særligt en god støtte hvis du er et meget følende, sensitivt menneske.

  1. Howlit

Howlit er særligt kendt for dens fantastiske evne til at skabe beroligende og nærmest søvndyssende energier. Virkelig god hvis du skal helt ned i gear.

Howlit skaber tålmodighed og hjælper dig med at få et større perspektiv. Den giver dig forståelse for andre, samtidig med at give dig ro til at stå stærkt i dine egne personlige valg.

Howlit hjælper dig til at blive mere bevidst, til at komme væk fra tankemylder og komme dybere ned i din meditative tilstand, hvor du er i stand til at være til stede lige nu og her.

  1. Røgkvarts

Røgkvarts er tilknyttet rod-chakraet, hvor vi finder vores tryghed og stabilitet. Den skaber en stærk jordforbindelse, som især virker beroligende og healende hvis du har stress eller føler dig overvældet.

Røgkvarts hjælper dig til at slippe mørke og destruktive tanker og vil løfte dit humør, samtidig med at den fremmer din selvkærlighed. Den hjælper dig til let at slippe dét som ikke længere gavner dig, så du kan se fremad og tage imod alt det gode.

  1. Ametyst

Ametyst er en beskyttende, balancerende og kraftfuld krystal med en høj vibrationsfrekvens. Den virker beroligende og giver en følelse af ro og omsorg. Den er også kendt for at være god til at balancere dine følelser.

Ametyst er en særlig god støtte, hvis du føler dig stress, overvældet, angst eller nedtrygt.

Den hjælper os med at forbinde os med vores intuition og tjekke ind i hvad der føles autentisk og rigtigt for os.

Bonus: Ametyst er kendt for at være en vidunderlig støtte under hovedpine og migræne.

  1. Rosakvarts

Rosakvarts skaber balance i kroppen og sindet, samtidig med at den opsuger negative energier og erstatter dem med kærlige vibrationer.

Den hjælper dig med at tilgive, den styrker din empati og din næstekærlighed – og så er den en rigtig god støtte og virker beroligende under tider med forandring.

Rosakvarts renser og åbner for dit hjerte, så du kan tage imod al den kærlighed verden har til dig. Den skaber stabilitet og virker beroligende.

  1. Selenit

Selenit har en høj vibrationsfrekvens, og den er kendt for at være en særdeles virksom healende sten.

Selenit bringer lys og fred, og den hjælper dig til at få overblik og klarhed over dit liv. Den gør det lettere for dig at tiltrække præcis de energier, du ønsker. Den er en særlig god støtte under angst, stress, depression og nedtrykthed.

Du kan bruge Selenit til at lave en energetisk rens af dig selv ved at føre krystallen hen over din krop, et par centimeter fra kroppen.

  1. Kunzit

Kunzit støtter de feminine energier, hvilket er ganske fordelagtigt når du ønsker at smide stress: den hjælper dig til at læne dig ind i langsommeligheden, i de bløde energier.

Den hjælper dig med at forbinde dig med dit hjerte, lytte til det og agere ud fra det. Den hjælper dig med at heale emotionelle udfordringer og traumer, samt forløse stagneret energi i kroppen.

Den er fantastisk at bære på dig ved angst og stress, fordi den kan berolige nerverne.

  1. Sodalit

Sodalit er kendt for at hjælpe dig med at se det smukke i selv de mindste aspekter i livet. Den er særligt god til følsomme og sensitive personer, som let lader sig påvirke af stress, angst og bekymringer.

Den hjælper dig til at opnå højere emotionel balance og beroliger hele dit system.

  1. Angelit

Angelit minder dig om, at du er en del af et større hele, og den skaber tryghed og kærlighed omkring dig. Den skaber en følelse af, at du er på det helt rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt, og at der er en mening med, at du går igennem lige netop det, du gør.

Den er beroligende og en fantastisk støtte, når du går gennem tider præget af stress og ængstelighed.

Lær mere om de forskellige krystaller og hvordan du bruger dem i Krystalbogen fra Soulful

  

 

Disclaimer: Krystaller og energiredskaber kan ikke træde i stedet for medicinsk behandling. Oplysninger om krystaller, der gives i denne artikel, er desuden ikke til selvdiagnosticering ej heller behandling. De healende egenskaber oplyses udelukkende som vejledning, og er for størstedelens vedkommende baseret på anekdotisk evidens eller traditionel behandling. I denne artikel anses lidelse og sygdom som ubalancer, enten spirituelle, miljømæssige, psykiske, karmiske, følelsesmæssige eller mentale. Forfatteren og Soulful kan ikke stilles til ansvar for virkningen. Husk altid at spørge egen læge til råds, hvis du oplever symptomer på sygdom.

Bliv inspireret

LÆS MERE

Hvordan og hvorfor virker en krystal?
Hvordan bruger jeg min krystal?

Hvordan og hvorfor virker en krystal?

Krystaller virker fordi de har et mere stabilt molekylært gitter end du har.  Når man arbejder med krystaller, arbejder man ud fra devisen om at alt er energi. Du er energi, jeg er energi, fladen d...

Læs mere
Krystaller til selvkærlighed, selvværd og selvtillid
Angst

Krystaller til selvkærlighed, selvværd og selvtillid

Krystaller kan være en utrolig god støtte i rejsen mod mere selvkærlighed, selvværd og selvtillid – og når disse tre ting omfavnes og opelskes i en person, vil livet udfolde sig på smukkeste vis.  ...

Læs mere