Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Krystaller til selvkærlighed, selvværd og selvtillid

Krystaller til selvkærlighed, selvværd og selvtillid

Krystaller til selvkærlighed, selvværd og selvtillid

Krystaller kan være en utrolig god støtte i rejsen mod mere selvkærlighed, selvværd og selvtillid – og når disse tre ting omfavnes og opelskes i en person, vil livet udfolde sig på smukkeste vis. 

Krystaller og selvkærlighed

Selvkærlighed er et væsentligt aspekt til et sundt indre liv, som trækker lange tråde til samtlige aspekter af dit ydre liv. Når du giver dig selv kærlighed og fylder din egen krop og dit eget sind op, vil du også have meget mere at give af til andre.

Selvkærlige handlinger betyder, at du mærker efter, hvad du egentlig føler, og så agerer du ud fra de følelser. Selvkærlighed handler også om, at du sætter dit eget velbefindende før andres behov, at du sætter sunde grænser og holder fast i hvad der er rigtigt og autentisk for dig selv. 

Selvkærlighed spreder sig som ringe i vandet, og du vil med høj selvkærlighed opleve en større tilfredshed med livet og opnå højere selvværd og selvtillid.

Når du bærer krystaller på daglig basis, med intentionen om at skabe større selvkærlighed, vil krystallerne hjælpe dig til at sætte tydelige grænser, prioritere dig selv og skabe et liv, der fysisk, mentalt, emotionelt og åndeligt er i balance.

At dyrke din selvkærlighed vil hjælpe dig til at hæve din vibration, og det vil i sidste ende hjælpe dig til at tiltrække det, du drømmer om.

Jeg anbefaler, at du vælger krystaller, som er knyttet til dit hjertechakra for at fremme de kærlige energier, bedst muligt. Det er særligt krystaller som er lyserøde og grønne i farven. Herunder ser du mine favoritter:

Rhodochrosit: Rhodochrosit er en skøn kærlighedssten, som er kendt for at stimulere din passion, vitalitet og kærlighed. Rhodocrosit skaber flow i hjerte-chakraet, hvor den renser og åbner hjertet, skaber positivitet, lethed og optimisme omkring sig. Den styrker din selvværdsfølelse og hjælper dig til at opnå dit ypperste potentiale, samtidig med at den minder os om altid at handle i kærlighed.

Rosakvarts: Rosakvarts tiltrækker kærlighed, og den renser og åbner for dit hjerte, så du bedre kan tage imod al den kærlighed, verden har at give dig. Rosakvarts skaber også stabilitet og virker beroligende. Rosakvarts skaber balance i kroppen og sindet, samtidig med at den opsuger negative energier og erstatter dem med kærlige vibrationer. 

Grøn Aventurin: Grøn Aventurin er kendt for at hjælpe dig med at manifestere succes og selvtillid, og så er den fantastisk til at hjælpe dig med at udvise barmhjertighed og tålmodighed både overfor dig selv og andre.

Mangano Calcit: Mangano Calcit har en meget kærlig og hjertelig energi, som fylder dig med kærlighed og vil hjælpe dig til at få et større selvværd.

Kunzit: Kunzit er en kærlighedskrystal, som opfordrer dig til at lade dit liv oversvømme med kærlighed i alle aspekter. Den hjælper dig med at forbinde dig med dit hjerte, lytte til det og agere ud fra det.

Ametyst: Ametyst er en beskyttende, balancerende og kraftfuld krystal med en høj vibrationsfrekvens. Den virker beroligende og giver en følelse af ro og omsorg, og så er Ametyst særligt god til at balancere dine følelser.

Bjergkrystal: Bjergkrystal siges at bringe stjernernes energi ind i sjælen og give dig klarhed og visdom. Den forstærker andre krystaller og energier, og den kan derfor med fordel anvendes sammen med andre krystaller for at forstærke deres specifikke energier. Bjergkrystal hjælper dig til at åbne op for ny energi og visdom fra andre omkring dig.

Fersken Månesten: Fersken Månesten skaber passion og vitalitet. Den hjælper dig til at se det gode og forblive positiv. Fersken Månesten støtter hjertet og stimulerer sindet med beroligende og kærlige vibrationer.

 

Psst.. Jeg har samlet 5 af disse krystaller i et Self Love Kit som vil give dig den ultimative selvkærlige oplevelse og varme. Find det her!

Bliv inspireret

LÆS MERE

Top 10 krystaller til stress
Angst

Top 10 krystaller til stress

Naturlig løsning til stress og uro? Lad mig guide dig ind i krystallernes healende verden, hvor vi drager nytte af deres virksomme energi til at skabe ro, balance og velvære i hele dit energetiske...

Læs mere
Krystaller til meditation
Angst

Krystaller til meditation

Krystaller og meditation går hånd i hånd, og jeg har her samlet en liste under de krystaller som er bedst til meditation. Når jeg mediterer, så bruger jeg altid krystaller som en slag anker: De hjæ...

Læs mere