Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Hvordan og hvorfor virker en krystal?

Hvordan og hvorfor virker en krystal?

Hvordan og hvorfor virker en krystal?

Krystaller virker fordi de har et mere stabilt molekylært gitter end du har. 

Når man arbejder med krystaller, arbejder man ud fra devisen om at alt er energi. Du er energi, jeg er energi, fladen du sidder på, er energi og krystaller er energi.

Krystaller virker på den måde at de har deres egen faste vibrationsfrekvens som vi mennesker bliver påvirket af.

Vi kan blive groundede, vi kan få mere flow, eller vi kan åbne for vores spiritualitet (vores krone-chakra) ved at bruge krystaller med specifikke vibrationer som hver unik krystal bærer.

Fordi krystallen har et meget mere stabilt molekylært gitter end du, vil du blive påvirket af krystallens energi, ikke omvendt.

Forskere på University of Southampton i England har fundet ud af, at kvartskrystal kan huske store mængder data; hvad der svarer til 22.500 almindelige smartphones’ hukommelser. Vi ved altså, at krystaller husker og lagrer data. Det kan vi bruge til at forstå følgende: Krystaller husker ikke kun hvad du bruger den til, men også hvad den kommer fra og den intention du lægger i den.

Din krystal vil hjælpe dig med at bære din intention ud i livet, fordi intentionen er kodet ind i krystallens hukommelse.

Og fordi krystallen har et meget mere stabilt molekylært gitter end du har vil du blive påvirket af krystallens energi - og ikke omvendt.

LÆR MERE I VORES ONLINE KRYSTAL KURSUS HER

Det er også derfor krystaller påvirker energifelter og omgivelser: fordi de har så faststruktureret et molekylært gitter har de evnen til at påvirke det som ikke har lige så faste mønstre som fx mennesker og dyr og andre materialer og energier.

På grund af krystallens evne til at huske, så vil menneskers intentioner og opmærksomhed også spille en stor rolle i, hvordan krystaller påvirker energifelter og omgivelser: Når en person bruger en krystal med en specifik hensigt, vil denne intention forstærke krystallens virkning.

Bliv inspireret

LÆS MERE

Efterårsjævndøgn
Årshjul

Efterårsjævndøgn

Fejr Efterårsjævndøgn: Natur, balance, ritualer. Find betydning i skiftende årstider. Krystaller, meditation, taknemmelighed. Velkommen efterår! 🍂🌞🌙

Læs mere
Top 10 krystaller til stress
Angst

Top 10 krystaller til stress

Naturlig løsning til stress og uro? Lad mig guide dig ind i krystallernes healende verden, hvor vi drager nytte af deres virksomme energi til at skabe ro, balance og velvære i hele dit energetiske...

Læs mere