Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Ny i krystaller? Her er en lille guide til dig!

Ny i krystaller? Her er en lille guide til dig!

Ny i krystaller? Her er en lille guide til dig!

Da jeg startede med at interessere mig for krystaller, var jeg et stort spørgsmålstegn! Hvad er meningen egentlig, hvilke skal jeg købe og hvordan skal jeg overhovedet bruge dem? Heldigvis fandt jeg frem til svarene ved at lytte til venner, mentorer og mig selv. 

MEN en lille lyn-guide kunne altså have været guld værd, så her er en lille lyn-guide til dig, der er helt ny i krystaller! 

 

1. Køb af krystaller

Når du køber krystaller kan du både købe ud fra hvilke egenskaber stenen har og du kan købe ud fra din intuition, din mavefornemmelse. En sjov ting jeg elskede at gøre, lige da jeg var ny i krystaller, var at kigge på krystaller uden at se efter hverken navne eller egenskaber, men i stedet valgte jeg den sten, der talte mest til mig eller faldt mest i øjnene på mig og så læste jeg først om egenskaberne bagefter. Hver gang havde stenen præcis den støtte jeg lige gik og manglede!

 

2. Når du har erhvervet dig en krystal

Nogen renser krystallerne efter køb, andre gør ikke. Du kan mærke efter hvad der virker for dig, men det er altid rart at få renset en krystal. Dette kan du gøre på mange forskellige måder. Du kan lægge den i solen i et par timer, holde den i en rindende bæk, den kan ligge i fuldmånens skær og blive opladt. Du kan også rense den i røgen af røgelse, lægge den ved en selenit eller bruge healing, hvis du arbejder med de ting. Husk blot lige at undersøge hvorvidt stenen kan tåle sollys eller vand og lign.


Efter rensen kan du sætte dig en intention med den/de sten du gerne vil arbejde med.

Det kan du gøre ved at sætte dig med stenen/e i hånden og trække vejret dybt. Fokuser herefter på din intention, din grund til at bruge stenen, så du kan fylde stenen med de tanker. 

 

3. Når krystallerne er klar

Der er som sådan ingen grænser for hvordan, hvor mange og hvad de kan bruges til. Det vigtigste er at du mærker efter hvad der giver mening for dig.

Du kan gå med krystallerne i lommen eller i tasken, du kan have dem på natbordet, på stuebordet eller i køkkenet. Du kan placere dem lige der hvor du føler, der er brug for dem. Du kan bruge dem som støtte i meditation, i morgen- eller måneritualer eller som støtte i healing.

Du kan forære dem til en ven du føler har brug for dem og du kan også bare bruge dem til dig. Kun fantasien sætter grænser - som sagt er det vigtigste, at du mærker efter hvad der giver mening for dig. Måske kan du mærke, at du ikke har behov for at sætte en intention eller måske vil du blot bruge dem som pynt? Fantastisk - så længe du har mærket efter!

Held og lykke med dine krystaller!

Bliv inspireret

LÆS MERE

Midsommer ✶
Årshjul

Midsommer ✶

Midsommer. Det tidspunkt på året hvor Solen når det absolut højeste punkt på vandringen henover himlen, og hvor energien summer af dynamik og aktivitet. Midsommernattens energier er eventyrlige og...

Læs mere
Selenit - En Guide til Den Reneste Krystal
Krystal Guides

Selenit - En Guide til Den Reneste Krystal

Den ser måske ikke ud af meget bag dens ydmyge og lidt skrøbelige udseende – men bliv endelig ikke snydt! Selenit er en af de mest populære, højtvibrerende og benyttede krystaller og det er der go...

Læs mere