Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Midsommer ✶

Midsommer ✶

Midsommer ✶

Midsommer. Det tidspunkt på året hvor Solen når det absolut højeste punkt på vandringen henover himlen, og hvor energien summer af dynamik og aktivitet.

Midsommernattens energier er eventyrlige og stærke, og er også grunden til at vores forfædre indsamlede urter og udøvede ritualer denne nat, da de så var ladet med en hel særlig energi.

Påmindelsen om livets gang, den kontinuerlige proces og forandring eksploderer på dette tidspunkt med blomster, bær og frugter. Det vi tidligere har manifesteret og har lagt i jorden har udviklet sig og nu nået sit højdepunkt. Det er en påmindelse om at uden den mørke tid, uden tiden med tålmodighed, vanding og vækst vil manifestationen aldrig nå til vejs ende.

Det minder os om den dualistiske tanke om at vi ikke ville have lys og vækst uden mørke og stilstand.

Midsommeren er det perfekte tidspunkt at fejre kærlighed, vitalitet, frugtbarhed, jordens cyklus, ja - livet selv! Og det er ikke uden grund at mennesket i mange år har gjort netop dette med en stor fest, for energierne er massivt tilstede netop nu.

Har du nogensinde overvejet at leve i takt med jordens cyklus? Midsommeren er et fantastisk sted at starte!

  • Du kan f.eks. lave en liste over beslutninger og mål du har sat dig tidligere, som nu er i fuld gang med at blive eksekveret. Er du på rette vej? Spor dig ind. Mærk ind i Midsommerens kraftfulde, foranderlige energi, og mærk efter om det du har gang i føles godt. Læg en plan for din videre færd.

 

  • Følg årstiden ved at spise det som naturen blomstrer med netop nu, frugterne er lige så fulde af energi som Solen.

 

  • Lad dine krystaller blive ladet op med Solens kraftfulde stråler - ikke for længe, et par timer er mere end rigeligt. Læg dem på græsset og lad dem suge alt det gode Solen giver til sig, så de i mørke timer stadig emmer af den varme, frugtbare energi.

 

  • Lav en mandala hvor du samler både blomster og krystaller. Sæt en intention for den kommende mørke periode, mens du takker for den lyse tid. Vær altid taknemmelig og ydmyg når du plukker blomster og frugter.

 

  • Den energi du lægger ind i det du plukker vil påvirke det når du bruger det. Det hele handler om god energi.
Hav den allerdejligste Midsommer. Dans, lev, elsk. Tiden er til det.

Bliv inspireret

LÆS MERE

Merkur Retrograd - Hvad pokker betyder det?
krystaller og astrologi

Merkur Retrograd - Hvad pokker betyder det?

Merkur er vores kommunikationsplanet. Den arbejder med vores sprog, vores intention, indlæring, skrift, vores forståelse, fornuft og vores forhandlingsevner.

Læs mere
Ny i krystaller? Her er en lille guide til dig!
Hvordan bruger jeg min krystal?

Ny i krystaller? Her er en lille guide til dig!

Da jeg startede med at interessere mig for krystaller, var jeg et stort spørgsmålstegn! Hvad er meningen egentlig, hvilke skal jeg købe og hvordan skal jeg overhovedet bruge dem? Heldigvis fandt je...

Læs mere