Spring til indhold

GRATIS KRYSTAL gælder kun idag!

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Merkur Retrograd - Hvad pokker betyder det?

Merkur Retrograd - Hvad pokker betyder det?

Merkur Retrograd - Hvad pokker betyder det?

De spirituelle kredse summer af frustration og ordene Merkur retrograd bliver slynget ud til højre og venstre. For et år siden vidste jeg ingenting om astrologi. Intet. Nul og niks. Så hvis du sidder derude bag skærmen og tænker, "Jamen... Hvad er Merkur retrograd, og hvorfor og hvordan påvirker det mig?", så lad mig fortælle dig én ting: Du er ikke alene.

Jeg vil forsøge at gøre det så forståeligt som muligt set ud fra en ny-spirituel, ikke-astrologs-synspunkt. Dermed altså sagt, at jeg ikke er ekspert, men jeg har undersøgt, gransket, gravet lidt på en hel del forskellige hjemmesider og i nogle bøger for at finde ud af:

Merkur Retrograd -  Hvad pokker betyder det?!

Merkur er vores kommunikationsplanet. Den arbejder med vores sprog, vores intention, indlæring, skrift, vores forståelse, fornuft og vores forhandlingsevner.

Når Merkur er i retrograd ligner det at dens bevægelser og kendte bane ændrer sig, på grund af Jordens og Solens pågældende positioner.

Merkur er den planet som er tættest på Solen og bevæger sig hurtigere end Jorden. 3-4 gange årligt ligner det at den bevæger sig modsat, altså i retrograd, på dens ellipse når vi kigger på den fra jorden, på trods af at den holder sin bane. Det er dét fænomen vi i øjeblikket gennemgår, og som påvirker os.

Rigtig mange oplever at kommunikation bliver sværere, at det bliver mere besværligt at finde de passende ord og sætninger, at det bliver lettere at misforstå andres budskaber og beskeder, både verbalt og skriftligt.

Samtidig med at være vores kommunikationsplanet sørger Merkur også for at støtte os i forhandling og købmandskab, og når Merkur er i retrograd bliver det derfor frarådet at træffe store beslutninger som kræver underskrift eller store indkøb fordi energien omkring det er negativ.

Det er en helt perfekt tid at øve dig i at være tålmodig - både med dig selv og andre. Vær overbærende og forstående over for andre hvis de siger noget som ikke klinger så godt i dine ører. Tænk også på hvad du selv får sagt, og overvej om de beslutninger du skal træffe kan vente, så du kan træffe dem med masser af overskud og god energi.

Merkur i retrograd byder på en kærkommen lejlighed til at gå lidt ind i dig selv, pleje de relationer du allerede har, og få styr på nogle af de løse ender og hængepartier du har.

Energiredskaber til Merkur i Retrograd

Som altid er det vigtigt at omgive sig af en masse god energi, så man har de bedste betingelser til at udfolde sig som man ønsker, og Merkur i Retrograd er ingen undtagelse.

Mens jeg er fortaler for altid at vælge de krystaller du bliver draget allermest af, fordi det helt sikkert er dem som vil støtte dig mest, hvor du er i dit liv, så kan du med fordel undersøge om én af de krystaller du føler dig draget af connecter med dit hals chakra eller hjælper dig til grounding. Det er de bedste venner i en tid med Merkur i Retrograd, da de vil hjælpe dig med din kommunikation, og hjælpe dig til at være tilstede i nuet, være tilgivende og overbærende.

Krystaller til kommunikation:

Krystaller til grounding:

Krystaller til at beskytte mod negative energier:

Udover sten og krystaller er det en god idé at trække et kort af og til for at kunne reflektere og rette fokus ind. Jeg er især glad for disse Moonology kort, som smukt illustrerer månens forskellige faser og betydninger.

Bliv inspireret

LÆS MERE

Krystallers Former og Betydninger ✶

Krystallers Former og Betydninger ✶

Hvis der er et spørgsmål som jeg gentagne gange bliver spurgt om, så er det hvilke betydninger de forskellige former betyder for krystallens egenskaber - og dét kan jeg virkelig godt forstå, for de...

Læs mere
Midsommer.
Midsommer

Midsommer.

Midsommer. Det tidspunkt på året hvor Solen når det absolut højeste punkt på vandringen henover himlen, og hvor energien summer af dynamik og aktivitet. Midsommernattens energier er eventyrlige og ...

Læs mere