Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Krystallers Former og Betydninger ✶

Krystallers Former og Betydninger ✶

Krystallers Former og Betydninger ✶

Hvis der er et spørgsmål som jeg gentagne gange bliver spurgt om, så er det hvilke betydninger de forskellige former betyder for krystallens egenskaber - og dét kan jeg virkelig godt forstå, for der findes et utal af forskellige former og slibninger.

Der findes rigtig mange forskellige krystalformer, både fra naturens side og med menneskets indblanding. Rå og polerede krystaller fungerer lige godt – en slibning påvirker ikke krystaller på det energetiske plan, men det ændrer måden hvorpå krystallen sender energien ud til dig.

Derfor kan det være rigtig godt at kigge på hvilken form for energi du søger til dit hjem – og så vælge krystallens form derefter:

Rå krystaller - Sender energien ud i dens helt naturlige form, og er derfor enormt potent og rig i energien.

Krystalklynger - Sender energi ud fra alle spidser på krystallen, og fordeler den ligeligt ud i alle retninger. Den er særligt god at bruge i leverum, hvor energien skal rundt omkring.

Geoder - Krystallens hulrum forstærker, opsamler og frigiver energi langsomt, og den naturlige energi vil blive ligeligt fordelt som med klynger.

Kugler - Kugler udsender energi jævnt i alle retninger, og symboliserer helhed.

Tårne - Krystaltårne fungerer lidt som en wifi-router, fordi den genererer en masse intens energi, som bliver skubbet op og ud.

Pyramider - Forstærker energien i fem retninger – altså gennem alle spidserne.

Polerede - Polerede sten kommer i alverdens størrelser. Fælles for dem er de er blevet slebet, så de har glat overflade, og at de er lette at have med dig overalt til at sprede deres vidunderlige energier. Vælg de sten som du føler passer til den intention du sætter for dagen og hav dem med dig i lommen eller bh'en.

Lommesten - Lommesten er ligesom polerede krystaller sten, som er formet så den ligger rart i éns hånd. Det er en skøn måde at komme i kontakt med energierne fra en bestemt krystal, da meningen er at man har kontakt med den i en koncentreret periode. På den måde er den også rigtig god til healing (hvor man placerer krystallen på et særligt område af kroppen mens man koncentrerer sig om energierne i de områder). 

 Vil du vide mere om hvordan du indretter med krystaller? Tag vores online kursus præcis når det passer dig – du kan gå i gang med det samme – lige her: Indret med Krystaller.

 

Bliv inspireret

LÆS MERE

Rens og Oplad Dine Krystaller ✶
Hvordan bruger jeg min krystal?

Rens og Oplad Dine Krystaller ✶

Krystaller lagre energi, både positiv og negativ energi. Derfor er det godt at rense dem fra tid til anden - hyppigheden afhænger af hvor ofte du bruger dem.

Læs mere
Merkur Retrograd - Hvad pokker betyder det?
krystaller og astrologi

Merkur Retrograd - Hvad pokker betyder det?

Merkur er vores kommunikationsplanet. Den arbejder med vores sprog, vores intention, indlæring, skrift, vores forståelse, fornuft og vores forhandlingsevner.

Læs mere