Spring til indhold

Krystal Julekalender & adventskalender

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Krystallers Former og Betydninger ✶

Krystallers Former og Betydninger ✶

Krystallers Former og Betydninger ✶

Hvis der er et spørgsmål som jeg gentagne gange bliver spurgt om, så er det hvilke betydninger de forskellige former betyder for krystallens egenskaber - og dét kan jeg virkelig godt forstå, for der findes et utal af forskellige former og slibninger. Jeg vil forsøge at redegøre for de forskellige formers betydning her:

Tårne/Spidser - Tårne og spidser genererer en masse energi, som bliver skubbet op og ud, og er meget intens. De kan i princippet bruges i alle rum, men overvej om det er en blid energi som stenen udsender hvis du fx placerer den i et soveværelse. Til gengæld virker den rigtig godt i et arbejdsmiljø, hvor energierne gerne må være mere powerfulde.

Polerede - Polerede sten kommer i alverdens størrelser. Fælles for dem er de er blevet slebet, så de har glat overflade, og at de er lette at have med dig overalt til at sprede deres vidunderlige energier. Vælg de sten som du føler passer til den intention du sætter for dagen og hav dem med dig i lommen eller bh'en.

Klynger/Rå/Geoder Rå, naturlige sten, præcis som Moder Jord skabte dem. De rå former sender energierne ud i rummet på en naturlig måde, og er kendt for at være gode til at arbejde med dem til at gavne både fysiske, emotionelle og spirituelle aspekter.

Kugler - Kugler symboliserer en form for helhed, for karma og respekt for de hvad der bliver sendt ud kommer tilbage igen. De er meget lette i deres vibrationer og energier, og er gode til meditation.

Lommesten - Lommesten er ligesom polerede krystaller sten, som er formet så den ligger rart i éns hånd. Det er en skøn måde at komme i kontakt med energierne fra en bestemt krystal, da meningen er at man har kontakt med den i en koncentreret periode. På den måde er den også rigtig god til healing (hvor man placerer krystallen på et særligt område af kroppen mens man koncentrerer sig om energierne i de områder). 

Pyramider - Historisk set er pyramiden er meget kraftfuld og guddommelig form, og den er kendt for at forøge energierne i stenen. Den hjælper dig til at manifestere dine drømme og til at gå til handling på det. 

Bliv inspireret

LÆS MERE

Rens og Oplad Dine Krystaller ✶
fuldmåne

Rens og Oplad Dine Krystaller ✶

Krystaller lagre energi, både positiv og negativ energi. Derfor er det godt at rense dem fra tid til anden - hyppigheden afhænger af hvor ofte du bruger dem. Når du modtager dine nye sten og kry...

Læs mere
Merkur Retrograd - Hvad pokker betyder det?

Merkur Retrograd - Hvad pokker betyder det?

Merkur er vores kommunikationsplanet. Den arbejder med vores sprog, vores intention, indlæring, skrift, vores forståelse, fornuft og vores forhandlingsevner.

Læs mere