Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Krystaller til meditation

Krystaller til meditation

Krystaller til meditation

Krystaller og meditation går hånd i hånd, og jeg har her samlet en liste under de krystaller som er bedst til meditation. Når jeg mediterer, så bruger jeg altid krystaller som en slag anker: De hjælper mig med at opnå og opretholde jordforbindelse; noget som ellers kan være svært i en travl hverdag.

Krystallernes energi hjælper med at åbne for at tage imod det jeg har brug for i meditationen, for klarhed og indsigt, og for at opnå mere afspænding.

Lyt til den gratis lydrejse vi har lavet i samarbejde med SoundWheel her!

 

Krystallernes energi kan hjælpe dig til at komme dybere ned i din meditative tilstand. De hjælper dig til at holde fokus og til at overgive dig til roen. Det kan være lettere at meditere og forbinde sig til jorden, hvis du har noget tungt i hænderne, i skødet eller på kroppen. Nogle mennesker mærker krystallernes vibration i hænderne og ud i kroppen, andre oplever en dybere afspænding, når de har krystaller i hænderne. Der er også mennesker, der fortæller, at krystallerne forbinder dem til deres sjæl og det guddommelige.

Der findes mange forskellige former og størrelser krystaller, men jeg anbefaler en poleret krystal i håndstørrelse som fx palmstones eller kugler da energien vil fordeles ligeligt og du får en god tyngde som skaber grounding. Du kan dog sagtens bruge andre former og størrelser, hvis du bliver kaldet til det.

De bedste krystaller til meditation:

Angelit: Angelit er kendt for at tillade dig at være sårbar, åben og modtagelig for Universets budskaber til dig. Den er beroligende og en fantastisk støtte.

Bjergkrystal: Hold en Bjergkrystal i din hånd under meditation, og opnå en dybere meditativ tilstand. Du kan med fordel holde en Bjergkrystal spids i hver hånd, hvor den højre er med spidsen vendt ind mod kroppen, og den venstre er med spidsen vendt ud. Det skaber et rensende og opløftende flow i kroppen.

Celestit: Celestit har en høj spirituel vibration og er kendt for at bringe dig i kontakt med den åndelige verden. Den accelererer din spirituelle og åndelige udvikling. Celestit skaber indre balance og klarhed. Celestit giver styrke, samtidig med at den giver en fredfyldt fornemmelse af ro og velvære i den indre verden. Desuden højner den vibrationen i et rum, hvorfor den også med fordel kan placeres i et rum under meditation.

Chrysopras: Chrysopras løsner spændinger, der kommer af uløste konflikter, og den tillader dig at se situationen fra alle perspektiver for at skabe dybere forståelse og tilgivelse. Især er den god at anvende under meditation til at få åbenbaringer og slippe gamle overbevisninger.

Howlit: Howlit skaber tålmodighed og hjælper dig med at få et større perspektiv. Den giver dig forståelse for andres valg, samtidig med at den giver dig ro til at stå stærkt i dine egne personlige valg. Arbejder du med mindfulness, yoga, meditation eller bevidst nærvær, er Howlit den perfekte krystal. Den hjælper dig til at blive mere bevidst, til at komme væk fra tankemylder og komme dybere ned i din meditative tilstand.

Kyanit: Hold Kyanit i hænderne under meditation for at komme dybere ind i den meditative tilstand, eller bær den på dig for at fjerne indre uro eller stress. Den renser og balancerer alle dine chakraer i kroppen og sørger for at skabe en indre stabilitet.

Labradorit: Labradorit er særligt god til at styrke din spirituelle forståelse og fornemmelse. Arbejder du med engle eller kontakt til afdøde, vil den hjælpe dig til at skabe en hurtigere og dybere kontakt. Labradorit hæver din bevidsthed, samtidig med at du bevarer jordforbindelsen. Brug Labradorit under meditation til at få større indsigt og ro og til at heale på menstruationssmerter.

Selenit: Selenit har en høj vibrationsfrekvens, hvilket gør den til en meget virksom healende krystal. Den er særligt god at anvende under meditation. Selenit bringer lys og fred, og den hjælper dig til at få overblik og klarhed over dit liv. Den gør det lettere for dig at tiltrække præcis de energier, du ønsker. Den er en særlig god støtte under angst, stress, depression og nedtrykthed.

Unakit: Unakit skaber harmoni mellem det feminine og det maskuline i dit indre og i dine relationer. Den skaber emotionel balance, så du kan gå styrket igennem livets op- og nedture. Den er særlig god til at støtte og heale efter lang tids ubalance i kroppen. Hav den gerne liggende på brystet under meditation.

Bliv inspireret

LÆS MERE

Krystaller til selvkærlighed, selvværd og selvtillid
Angst

Krystaller til selvkærlighed, selvværd og selvtillid

Krystaller kan være en utrolig god støtte i rejsen mod mere selvkærlighed, selvværd og selvtillid – og når disse tre ting omfavnes og opelskes i en person, vil livet udfolde sig på smukkeste vis.  ...

Læs mere
Krystaller og astrologi – Hvilken krystal passer til mit stjernetegn?
astrologi

Krystaller og astrologi – Hvilken krystal passer til mit stjernetegn?

Når du vælger krystaller kan du vælge ud fra mange forskellige måder: Du kan vælge ud fra farve, form eller vibration. Du kan også vælge ud fra astrologiske principper, og det vil jeg guide dig i h...

Læs mere