Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Krystaller til eksamen & eksamensangst ✶

Krystaller til eksamen & eksamensangst ✶

Krystaller til eksamen & eksamensangst ✶

Krystaller er gode til at være en stor støtte i den udfordrende og stressende eksamensperiode, og kan særligt være god til dig med eksamensangst.

Krystaller kan bidrage til at fremme fokus, ro, koncentration og mental klarhed under eksamen – samtidig med at de kan hjælpe dig med at komme væk fra angst og uhensigtsmæssige tanker som kan holde dig tilbage fra at shine og vise dit allerbedste.

Brug gerne polerede krystaller du kan have i lommen eller som du kan fokusere din nervøse energi ind i ved at holde dem i hånden. 

Vælg den eller de krystaller du bliver mest tiltrukket af, eller hvor du synes, at deres beskrivelse passer bedst på din situation.

Rigtig meget held og lykke og god energi herfra <3

 

BLONDE AGAT

Blonde Agat er en af de krystaller, hvis ikke dén krystal, som giver den mest rolige og afstressende energi.

Den milde og rolige nuance beroliger dit system og din sjæl, og dens blide vibrationer skaber indsigtsfulde, autentiske og meningsfulde kommunikationer og dialoger med sig.

Det føles som om, at man sidder med et lille stykke af en forårssky i hånden. Stressniveauet mindskes, tankerne bliver roligere, nerverne slapper af.

Den vil give dig daglige positive vibes og er helt perfekt til at have med sig i lommen både på arbejde, i skole, til eksamen, til daten, til familiemiddagen fordi den både vil skabe en rolig vibration og et rum hvor klar kommunikation bedre kan foregå.

 

AMETYST

Ametyst er en beskyttende, balancerende og kraftfuld krystal med en høj vibrationsfrekvens. Den virker beroligende og giver en følelse af ro og omsorg. Den er også kendt for at være god til at balancere dine følelser. 

Ametyst er en særlig god støtte, hvis du føler dig stress, overvældet, angst eller nedtrygt.

Den hjælper os med at forbinde os med vores intuition og tjekke ind i hvad der føles autentisk og rigtigt for os.

Bonus: Ametyst er kendt for at være en vidunderlig støtte under hovedpine og migræne

 

TIGERØJE

Tigerøje er en enormt kraftfuld krystal, som styrker dig i at handle, og guider dig fremad som dit livs kompas. Den giver dig fokus, koncentration og opmærksomhed, og leder dig hen mod dit mål. 

Den kan også bruges mod bekymringer, og styrker dig til at komme videre. Den er kendt for at hjælpe dig med at komme godt i mål.

Tigerøje har en kraftfuld og positiv solenergi, som forbinder sig til dit Solar Plexus, Hara og Rod chakra. Med den får du bedre klarhed og overblik, og får skubbet al tvivl på afstand.

 

BJERGKRYSTAL

Bjergkrystal giver dig klarhed og visdom under din eksamen. Den giver overblik og balance, og åbner op for ny energi og visdom.

Bjergkrystal forstærker andre krystaller og energier, og den kan derfor med fordel anvendes sammen med andre krystaller for at forstærke deres specifikke energier.

Bjergkrystal skaber et rensende og opløftende energiflow i kroppen.


PYRIT

Pyrit er en vaskeægte power - og manifestationskrystal. Den sætter ild til sjælen på absolut bedst tænkelige måde, så du tiltrækker overflod, velstand og succes.

Pyrit skaber emotionel balance, hvilket gør den fantastisk til en eksamenssituation, hvor du skal fokusere, tænke kritisk, hurtigt og skarpt.

CITRIN

Citrin er især god, hvis du har brug for at højne din selvtillid og dit selvværd, og den hjælper dig med at slippe gamle overbevisninger om ikke at være god nok. Citrin bringer positivitet og lys med sig, og booster din kreativitet og livsglæde

Citrin er kendt for at overføre solens energi og sprede den ud i rummet og ind i hjertet. Den giver energi og optimisme til alt i livet, og den har evnen til at styrke din koncentrationsevne og din opmærksomhed.

 

GRØN AVENTURIN

Grøn Aventurin er fantastisk til at manifestere held og lykke, og hjælper dig med at tiltrække og skabe præcis dét resultat du drømmer allermest om. En sand lykkesten under din eksamen! 

Den giver dig en overflod af positiv energi og glæde og livslyst. Grøn Aventurin stimulerer følelsen af hvad vi ønsker os, og hvad vi mener er tilgængeligt for os, hvilket gør det lettere for os at manifestere det. Når dén følelse er aktiveret, er det ligeledes den energi du vil sende ud i universet.

Bliv inspireret

LÆS MERE

Hvordan vælger du den rigtige krystal til dit hjem?
Hvordan bruger jeg min krystal?

Hvordan vælger du den rigtige krystal til dit hjem?

Denne artikel er et uddrag fra mit online kursus ”Indret med Krystaller” som du finder lige her. I kurset går vi i dybden og du får en masse vidunderlige redskaber til at indrette dit hjem med de b...

Læs mere
Hvordan vælger jeg mine krystaller?
Hvordan bruger jeg min krystal?

Hvordan vælger jeg mine krystaller?

Krystaller fungerer som følgesvende og ledsagere til din sjæl, og når man først har inviteret dem ind i livet, er det et skridt på rejsen med at blive mere autentisk og leve mere i pagt med det som...

Læs mere