Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Hvordan vælger du den rigtige krystal til dit hjem?

Hvordan vælger du den rigtige krystal til dit hjem?

Hvordan vælger du den rigtige krystal til dit hjem?

Denne artikel er et uddrag fra mit online kursus ”Indret med Krystaller” som du finder lige her. I kurset går vi i dybden og du får en masse vidunderlige redskaber til at indrette dit hjem med de bedste energier for at skabe flow, velvære og velstand. 

Hjemmet er ofte en forlængelse af et menneskes personlighed, og også derfor er det vigtigt at tage sin mavefornemmelse seriøst. Krystaller kommer i utallige former, farver og energier, og det er afgørende at vælge dem, der resonerer bedst med dig og dine mål for hjemmet.

VÆLG UD FRA INTUITION

Når du vælger, vil jeg først og fremmest guide dig lade din intuition guide dig. Overvej grundigt om en krystal giver dig en følelse af ro, glæde eller harmoni, eller om du slet ikke kan mærke den. Det kan også være baseret på æstetik – vi glædes af det smukke, af det skønne, og det er en meget stor fordel for livsglæden at omgive sig med ting som giver én glæde.

Det vil jeg ALTID anbefale som det første.

Hvis du ikke bryder dig om den krystal jeg anbefaler, så er det allervigtigst at du holder fast i din mavefornemmelse – det er en kæmpe kærlighedserklæring til dig selv at ære din intuitive fornemmelse.

VÆLG UD FRA EGENSKAB

Ved at vælge krystaller ud fra deres egenskaber kan du målrette dine valg til at matche dine specifikke behov og mål. For eksempel, hvis du søger balance og harmoni, kan du vælge krystaller som Ametyst, der er kendt for dens beroligende energi. Hvis du ønsker at øge din energi og kreativitet, kan Citrin eller Karneol være et ideelt valg.

At forstå krystallernes egenskaber giver dig også mulighed for at eksperimentere med deres anvendelser og kombinationer. Du kan skræddersy din krystalpraksis til at imødekomme specifikke mål, udfordringer eller ønsker.

Selvom intuitionsbaseret valg af krystaller er dybt meningsfuldt, så kan det også være sjovt at gå på opdagelse og - forstå mig ret – ”Shoppe lidt rundt i” de forskellige egenskaber krystallerne er kendt for at bære.

Gå på opdagelse i de forskellige egenskaber her!

 

VÆLG UD FRA FORM

Der findes rigtig mange forskellige krystalformer, både fra naturens side og med menneskets indblanding. Rå og polerede krystaller fungerer lige godt – en slibning påvirker ikke krystaller på det energetiske plan, men det ændrer måden hvorpå krystallen sender energien ud til dig. Derfor kan det være rigtig godt at kigge på hvilken form for energi du søger til dit hjem – og så vælge krystallens form derefter.

Rå krystaller: Sender energien ud i dens helt naturlige form, og er derfor enormt potent og rig i energien.

Krystalklynger: Sender energi ud fra alle spidser på krystallen, og fordeler den ligeligt ud i alle retninger. Den er særligt god at bruge i leverum, hvor energien skal rundt omkring.

Geoder: Krystallens hulrum forstærker, opsamler og frigiver energi langsomt, og den naturlige energi vil blive ligeligt fordelt som med klynger.

Kugler: Kugler udsender energi jævnt i alle retninger, og symboliserer helhed.

Tårne: Krystaltårne fungerer lidt som en wifi-router, fordi den genererer en masse intens energi, som bliver skubbet op og ud.

Pyramider: Forstærker energien i fem retninger – altså gennem alle spidserne.

 

Vil du vide mere om hvordan du indretter med krystaller? Tag vores online kursus præcis når det passer dig – du kan gå i gang med det samme – lige her: Indret med Krystaller.

Bliv inspireret

LÆS MERE

De bedste krystaller til soveværelset
Hvordan bruger jeg min krystal?

De bedste krystaller til soveværelset

Soveværelser er et af de mest intime og personlige rum i vores hjem. Det her her vi genoplader vores energi, hviler vores sind og krop, og hvor vi drømmer vores dybeste drømmer. Når vi vælger kryst...

Læs mere
Krystaller til eksamen & eksamensangst ✶
Angst

Krystaller til eksamen & eksamensangst ✶

Krystaller er gode til at være en stor støtte i den udfordrende og stressende eksamensperiode, og kan særligt være god til dig med eksamensangst. Krystaller kan bidrage til at fremme fokus, ro, kon...

Læs mere