Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: De bedste krystaller til soveværelset

De bedste krystaller til soveværelset

De bedste krystaller til soveværelset

Soveværelser er et af de mest intime og personlige rum i vores hjem. Det her her vi genoplader vores energi, hviler vores sind og krop, og hvor vi drømmer vores dybeste drømmer. Når vi vælger krystaller til soveværelset, er det vigtigt at finde dem, der tilføjer blid og mild energi til vores fredelige oase. 

Det er det rum hvor jeg kommer til at anbefale flest krystaller, men jeg vil faktisk råde dig til at tage den med ro og lade det være det rum hvor du går mest nænsomt til værks og mærker efter inde i dig selv hvad det føles rart og godt. Hvis du har et meget sensitivt nervesystem kan du hurtigt blive meget påvirket af de mange energier, så hellere tag én krystal ad gangen end blive overstimuleret.

Lær mere om hvordan du indretter med krystaller for at udnytte deres energi bedst muligt i vores online ”Indret Med Krystaller”-kursus. Find det lige her og gå i gang med det samme!

  1. Ametyst

Ametyst er ikke kendt for at være en god sovekrystal for ingenting – den er virkelig én af de krystaller som hjælper dig allermest ind i en beroligende drømmeverden. Den fanger de dårlige drømme, og støtter dig hvis du lider af mareridt. Desuden er den kendt for at hjælpe dig ind i en dybere søvn, så du vil vågne mere veludhvilet. 

  1. Lepidolit

Lepidolit er en meget beroligende krystal, og er særligt god at bruge hvis du har tendens til tankemylder eller uro i kroppen. Den udsender energier, som giver en følelse af sikkerhed og tryghed, så du lettere kan give dig hen til den dybe søvn. 

  1. Selenit

Selenit renser det negative og de tanker, som ikke gavner os, hen over natten, så vi kan føle os som født på ny og fulde af vigør om morgenen. Selenit laver desuden også en energetisk rens af rummet, og giver dig derfor nogle virkelig gode, opløftede energier.

  1. Rosakvarts

Rosakvarts bringer følelser af fred og ubetinget kærlighed med sig, fordi den arbejder med at åbne dit hjerte. Jeg har altid en rå rosakvarts med mig når jeg skal sove andre steder, fordi den skaber ro i hele systemet, fremmer kærligheden til en selv og andre. Den fungerer som en virkelig fin reminder om altid at gå i seng med en kærlig tanke og et taknemmeligt hjerte. 

  1. Blå Calcit

Blå Calcit giver ro og en meget afslappet energi. Den hjælper dig med at slappe af i dit nervesystem, og er særligt god hvis du har tendens til stress eller angst, som har det med at sætte sig fysisk i kroppen.

  1. Howlit

Howlit skaber en meget let og ren energi i soveværelset, så du lettere kan lægge dine tanker på hylden og gå i seng med et roligt sind, og give dig hen til søvnen. Den er også kendt for at reducere uro i hele dit energetiske system.

  1. Blonde Agat

Blonde Agat er virkelig nyttig hvis du har tendens til at være meget i hovedet, og kan have svært ved at lægge dagens gøremål fra dig – hvis du har travlt i en periode, så er den virkelig god til at huske dig på at trække vejret lidt ekstra dybt og give dig hen til roen.

  1. Himalaya Salt

Himalaya Salt Lampe er nok noget af det sidste jeg ville gå af med i mit soveværelse – den er nemlig guld værd for mit fysiske velbefindende. Salten renser luften ved at tiltrække luftens vandmolekyler og absorbere dem. Når lampen bliver varmet op af pæren, fordamper vandet, mens urenhederne i luften sætter sig i saltet. De bittesmå urenheder fjernes dermed fra luften og kvaliteten af den luft du indånder når du sover, bliver betydeligt bedre. Derudover medvirker det røde lys også til bedre søvn, fordi lyset beroliger dit system.

KØB VORES SØVN-KIT MED 5 BEROLIGENDE KRYSTALLER HER <3

Bliv inspireret

LÆS MERE

Krystaller og astrologi – Hvilken krystal passer til mit stjernetegn?
astrologi

Krystaller og astrologi – Hvilken krystal passer til mit stjernetegn?

Når du vælger krystaller kan du vælge ud fra mange forskellige måder: Du kan vælge ud fra farve, form eller vibration. Du kan også vælge ud fra astrologiske principper, og det vil jeg guide dig i h...

Læs mere
Hvordan vælger du den rigtige krystal til dit hjem?
Hvordan bruger jeg min krystal?

Hvordan vælger du den rigtige krystal til dit hjem?

Denne artikel er et uddrag fra mit online kursus ”Indret med Krystaller” som du finder lige her. I kurset går vi i dybden og du får en masse vidunderlige redskaber til at indrette dit hjem med de b...

Læs mere