Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Sådan bruger du affirmationer, positive bekræftelser og sætter intentioner ✶

Sådan bruger du affirmationer, positive bekræftelser og sætter intentioner ✶

Sådan bruger du affirmationer, positive bekræftelser og sætter intentioner ✶

En affirmation er i virkeligheden alt hvad du siger eller tænker. Tanken bag er, at du tiltrækker alt hvad du gør, siger, føler og tænker.

Law of Attraction.

Tiltrækningens kraft. Meget af det vi hver dag fortæller os selv, er negativt, og det vil skabe dårlige oplevelser for os.

Ved at arbejde aktivt med affirmationer vil du skabe positive bekræftelser og sætninger, som kan hjælpe dig med at overkomme udfordringer, opløse uønskede mønstre og på sigt skabe et vidunderligt liv for dig selv - hvor DU har taget ansvaret for dig selv og dit eget liv.

Affirmationer omprogrammerer din underbevidsthed til at få dig selv til at tro bestemte ting og derigennem tiltrække det du ønsker og skabe det liv du ønsker. Affirmationerne tager udgangspunkt i dig og i dine egne handlemønstre med den overbevisning, at hvis du ændrer din egen energi til det bedre, så vil resten af verden følge efter.

Sådan bruger du affirmationer

Du kan både skrive, sige og tænke dine affirmationer - og gerne alle tre for bedste og hurtigste effekt.

  1. Brug altid “jeg”, når du siger dine affirmationer. “Jeg er tryg”.
  2. Skriv altid positivt - og undlad ordet “ikke”. “Jeg er komplet rask” fremfor “Jeg er ikke syg”. Universet forstår ikke ordet “ikke”.
  3. Italesæt de følelser du ønsker at føle. Brug ord som “taknemmelig”, “lykkelig”, “energifyldt”.
  4. Brug dine affirmationer i nutid som om det sker lige i dette øjeblik - også selvom du ikke tror på det lige nu. Det kræver øvelse.
  5. Vær vedholdende og tålmodig. Sig, tænk og skriv dine affirmationer så mange som overhovedet muligt. Dét man vander vokser.
  6. Vid, at hvis du ikke tiltrækker det du havde tænkt dig, så er det fordi der er noget bedre i vente. Du kan derfor med fordel bruge sætningen “Jeg tiltrækker xx eller det der er det bedste for mig”.

Intention

At sætte din intention for din dag eller for en periode af dit liv ligger i forlængelse af brugen af affirmationer eller bekræftelser. Begge tager nemlig afsæt i samme forståelse for tiltrækningens kraft, som helt basalt går ud på, at du tiltrækker det du er, det du føler og det du siger.

Dermed også sagt, at du kan tiltrække præcis dét du drømmer om hvis du formår at mestre affirmationerne og intentionerne for dine drømme.

Mens affirmationer er klare budskaber til dig selv og universet, kan intentionsætning mere forklares som refleksionspraksissen bag og som er dybt forankret i en mindful forståelse af verden.

Før du siger din affirmation er det vigtigt at du er klar over hvad dit ønske, din drøm, din intention er. Hvad er det helt konkret og præcist du ønsker at tiltrække ind i dit liv - og hvad ønsker du at slippe?

Først når du har defineret dine intentioner, kan du arbejde mod at manifestere dem og gøre dem til en realitet i dit liv.

Når du har din intention klart defineret, vil de stå bag din affirmation som et styrkepunkt - den vil opløfte den og dig selv, og gøre dig langt mere modtagelig overfor de ændringer der må ske, og for at tage imod det Universet sender din vej.

Når du i løbet af året i denne planner bliver bedt om at skrive din intention, er det altså dit absolutte drømmescenarie som du realistisk ser ske for dig. Det er nemlig sådan, at hvis du reelt ikke tror på din egen intention, jamen så kommer det ikke til at ske. Har du den mindste mistillid til dig selv, så vil Universet vente med at sende dig alle de velsignelser det ellers har linet up for dig.

Det kan derfor være en idé at sætte delintentioner. Hvis du ønsker at tabe dig 40 kg, men reelt ikke tror på det er muligt den kommende måned, så skriv i stedet 3 kg. 

 

Krystaller til at støtte dig i dine affirmations- og intentionspraksis:

Se vores Power Manifestations Krystal Kit her!

Bjergkrystal: Bjergkrystal står for styrke og kraft, og siges at bringe stjernernes energi ind i sjælen. Den har længe symboliseret menneskets vækst, at gå fra ubevidsthed til bevidsthed, fra uklarhed til klarsyn.

Pyrit: Pyrit er en vaskeægte power - og manifestationskrystal. Den sætter ild til sjælen på absolut bedst tænkelige måde, så du tiltrækker overflod, velstand og succes. 

Pyrit skaber emotionel balance, hvilket gør den fantastisk til en eksamenssituation, hvor du skal fokusere, tænke kritisk, hurtigt og skarpt.

Grøn Aventurin: Grøn Aventurin er fantastisk til at manifestere held og lykke, og hjælper dig med at tiltrække og skabe præcis dét resultat du drømmer allermest om. En sand lykkesten under din eksamen! 

Den giver dig en overflod af positiv energi og glæde og livslyst. Grøn Aventurin stimulerer følelsen af hvad vi ønsker os, og hvad vi mener er tilgængeligt for os, hvilket gør det lettere for os at manifestere det. Når dén følelse er aktiveret, er det ligeledes den energi du vil sende ud i universet.

Karneol: Styrker dit selvværd og hjælper dig til at tale pænt og anerkendende til og om dig selv. Karneol giver dig styrke og mod, og hjælper dig til at træffe beslutninger. Den fremmer dine livgivende seksuelle energier, som bringer lyst og energi til alle aspekter af dit liv.

Citrin: Citrin overfører solens energi og spreder den ud i rummet eller til den, som holder ved stenen. De har evnen til at styrke din koncentrationsevne og din opmærksomhed.

Nuumit: Nuumit er varm og giver energi til hele rummet, indtager næsten rummet som en vis og karismatisk person. Den viser os at hvis vi blot tror på os selv, er ydmyge og optimistiske, så kan vi hvad vi vil.

Apatit: Apatit øger kreativiteten og hjælper dig til at søge visdom, så du kan blive dit allerbedste selv, samtidig med at den bearbejder angst.

TIP! Brug aromaterapiens fantastisk effekt til at støtte dig i at holde din intention. Se vores eget naturlige soyalys med essentielle olier ”Manifestation” her <3

 

Når du skal sætte en intention, skal bruge affirmationer og manifestere aktivt, så beder jeg dig blot om følgende:

 

Vær god ved dig selv.

Giv dig selv realistiske forventninger.

Giv dig selv plads og rum til at være menneske.

Og vigtigst af alt: lad altid dine intentioner komme fra et sted af kærlighed og taknemmelighed, og ikke af frygt eller had.

Bliv inspireret

LÆS MERE

Dyrk taknemmelighed og bliv gladere ✶
Spiritualitet

Dyrk taknemmelighed og bliv gladere ✶

En taknemmelighedspraksis tager udgangspunkt i at se det skønne og smukke i nuet. Det er en påskønnelsespraksis og en metode til at lære, at se og sætte pris på hvad du allerede har, fremfor kun at...

Læs mere
Alt Om Colombianit – Betydning, Egenskaber og Energi

Alt Om Colombianit – Betydning, Egenskaber og Energi

Introduktion til Colombianit Se vores udvalg af ægte Colombianit her! Colombianit, også kaldet Piedra Rayo (lyn-stenen), er en enormt værdifuld og kraftfuld pseudotektit, som er dannet efter ældgam...

Læs mere