Spring til indhold

AZURIT KLYNGER 💙 online i aften kl. 19:30

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Krystaller mod Angst ~ En Guide ✶

Krystaller mod Angst ~ En Guide ✶

Krystaller mod Angst ~ En Guide ✶

Krystaller er et fantastisk redskab til angst fordi de formår at stabilisere vores energisystem, og øge vores vibrationsfrekvens.

Krystaller var da også det første stop på min vej til at forstå min angst. Første gang jeg stødte på krystalhealing, blev min verden forandret.

Krystallerne gav mig redskaber til SELV at bringe min stressede, ængstelige krop tilbage i balance, og det har uden sammenligning været dét som har rykket allermest ved hele mit kropssyn og mit selvværd, samtidig med at det har startet en lavine af nysgerrighed og andre metoder til at håndtere stress og angst på alternativ vis.

Hvordan virker krystaller?

Krystaller har et stabilt, uforanderligt energimønster, der balancerer energierne omkring sig. Det har de helt ned på molekylært niveau.

Vores kroppe derimod har ustabile energifelter og kommer let i ubalance.

Grundpointen i krystalhealing er, at hvis du placerer en krystals stabile energifelt ved siden af dit eget ustabile, menneskelige energifelt, så vil energierne samles og skabe harmoni og balance.

Det er vigtigt at huske på, at vi alle er meget forskellige og at vores angst stammer fra forskellige traumer. Derfor vil det også være forskellige krystaller der virker på forskellige personer.

Det allervigtigste når du arbejder med krystaller er dog at vælge dem du er tiltrukket af.

Din krop og klog, og din intuition vil altid guide dig i retningen af lige præcis hvad din krop har brug for. Forsøg derfor at gå udelukkende med hvad du bliver tiltrukket af, og ikke beskrivelserne af krystallerne.

Bare vid, når det kommer til krystaller og krystalhealing: Du kan ikke gøre noget forkert!

Bær gerne krystallen med dig, og gerne så tæt på huden som muligt, gennem hele dagen. Du kan også sove med alle de krystaller jeg anbefaler dig i denne guide. Husk blot at rense krystallerne en gang imellem.

Blonde Agat

Blonde Agat er en af de krystaller, hvis ikke dén krystal, som giver den mest rolige og afstressende energi. Den milde og rolige nuance beroliger dit system og din sjæl, og dens blide vibrationer skaber indsigtsfulde, autentiske og meningsfulde kommunikationer og dialoger med sig. Det føles som om, at man sidder med et lille stykke af en forårssky i hånden. Stressniveauet mindskes, tankerne bliver roligere, nerverne slapper af. Den vil give dig daglige positive vibes og er helt perfekt til at have med sig i lommen både på arbejde, i skole, til eksamen, til daten, til familiemiddagen fordi den både vil skabe en rolig vibration og et rum hvor klar kommunikation bedre kan foregå.

 

Blå Calcit

Blå Calcit har en meget blid energi, som bringer dig fred og ro. Den styrker dig i at stå ved dig selv og sige din mening. Den opmuntrer dig til at være til stede i nuet. Den har en øjeblikkelig og intens virkning – og så er den rigtig god som sovesten.

 

Selenit

Selenit bringer lys og fred, og den hjælper dig til at få overblik og klarhed over dit liv. Den gør det lettere for dig at tiltrække præcis de energier, du ønsker. Den er en særlig god støtte under angst, stress, depression og nedtrykthed. Selenit har en høj vibrationsfrekvens, hvilket gør den til en meget virksom healende krystal. Den er særligt god at anvende under meditation.

 

Rosakvarts

Rosakvarts skaber balance i kroppen og sindet, samtidig med at den opsuger negative energier og erstatter dem med kærlige vibrationer. Den er særligt god til at trøste og støtte under tider med sorg, og den er beroligende under tider med forandring. Rosakvarts skaber også stabilitet og virker beroligende.

 

Honning Calcit

Honning Calcit er særligt god at bruge efter en svær periode, fordi den hjælper dig med at fokusere på det gode. Det er en glædeskrystal, som giver håb for fremtiden og styrker din tillid til, at der er en mening med alt. Den hjælper dig til at vende negative tanker til positive, og den fylder dig med optimisme og gåpåmod.

 

Ametyst

Ametyst er en beskyttende, balancerende og kraftfuld krystal med en høj vibrationsfrekvens. Den virker beroligende og giver en følelse af ro og omsorg. Den er også kendt for at være god til at balancere dine følelser. Ametyst er en særlig god støtte, hvis du føler dig stress, overvældet, angst eller nedtrygt. Den hjælper os med at forbinde os med vores intuition og tjekke ind i hvad der føles autentisk og rigtigt for os.
Bonus: Ametyst er kendt for at være en vidunderlig støtte under hovedpine og migræne.

 

Celestit

Celestit giver styrke, samtidig med at den giver en fredfyldt fornemmelse af ro og velvære i den indre verden. Celestit har en høj spirituel vibration og er kendt for at bringe dig i kontakt med den åndelige verden. Den accelererer din spirituelle og åndelige udvikling. Celestit skaber indre balance og klarhed. Den hjælper dig til at acceptere, at alt sker af god grund og derfor giver mening, og den giver dig tillid til at indse, at du er på rette vej.

 

Citrin

Citrin er især god, hvis du har brug for at højne din selvtillid og dit selvværd, og den hjælper dig med at slippe gamle overbevisninger om ikke at være god nok. Den eliminerer mørket og fylder dit liv med lys.

Citrin bringer positivitet og lys med sig, og booster din kreativitet og livsglæde Citrin er kendt for at overføre solens energi og sprede den ud i rummet og ind i hjertet. Den giver energi og optimisme til alt i livet, og den har evnen til at styrke din koncentrationsevne og din opmærksomhed.

 

Røgkvarts

Røgkvarts tillader ikke negative energier, og vil sørge for at du i højere grad sætter pris på de små, positive ting, så du kan højne din vibration. Den er tilknyttet dit rodchakra, hvilket gør at du med den ved din side vil opleve en højere grad af stabilitet og grounding.

Den er enormt god til hvis du arbejder med taknemmelighed eller journaling, og vil støtte dig i din praksis.

 

Sort Turmalin

Sort Turmalin oser af positiv energi. Den beskytter dig mod negative stråler og energier, både fra andre mennesker og fra den åndelige verden.

Den fremmer din kreative tankegang og styrker din følelse af velvære. Det siges også at den hjælper med at håndtere sorg, hvis du har mistet én du elsker.

 

Lever du også med angst eller kender du nogen som gør? Jeg har lavet en spirituel værktøjskasse, som er en samling af mine allerbedste spirituelle strategier og metoder til at omfavne angsten i kærlighed, og derigennem leve et liv i større glæde og tryghed.

Find den her og tilgå den med det samme <3

Bliv inspireret

LÆS MERE

Forårsjævndøgn ✶
Årshjul

Forårsjævndøgn ✶

Lav et forårsjævndøgns ritual med krystaller, refleksion og korttrækning ✶ I årtusinder har mennesker markeret og fejret årsskiftet med dybt forankrede ritualer og ceremonier, der forbinder dem med...

Læs mere
Krystaller til sygdom ✶
Hvordan bruger jeg min krystal?

Krystaller til sygdom ✶

Krystaller virker ved at være en dejlig, tryg støtte når du er syg. Der findes krystaller til at støtte og heale på alle dele af din krop og dit sind, så du kan altid finde en krystal der vil hjælp...

Læs mere