Hoppa till innehållet

15 % RABAT på dittes favoritter udløber om:

Varukorg

Din varukorg är tom

Artikel: Hur man väljer dina kristaller + Self Love Crystal Guide ✶

Sådan Vælger Du Dine Krystaller + Self Love Krystal Guide ✶

Hur man väljer dina kristaller + Self Love Crystal Guide ✶

Den här guiden är skriven av vår fantastiska, fasta författare Cecilie. Cecilie har arbetat aktivt med kristaller under hela livet, och nu är vi lyckliga att hon delar ut ur hennes visdom. Läs mer om Cecilie här.!

Hur väljer jag mina kristaller? Vilka är bra och vilka ska jag hålla mig ifrån?

Hur väljer krokarna rätt kristaller som ska vägleda och hjälpa en?

Det är förmodligen en av de vanligaste frågorna och det finns många svar på detta - det finns inte ett verkligt eller felaktigt svar. Jag kommer att försöka förklara hur jag har funnit vilka kristaller hjälper mig och hur jag går i en stor båge utanför vissa kristaller.

Jag är en mycket andlig människa och tror att du ska lyssna på hans intuition, i alla de val du tar. Därför använder jag också min intuition, för att välja vilka nya kristaller som är hemma för mig och leva - och vilka kristaller jag behöver i straffet när jag kunde använda lite stöd eller insikt. Jag får en inre bild av hur bara den kristallen som kan hjälpa mig att se.

Här nyligen kände jag mig mycket dras av en sten som hjälper till med obalans i hormonerna och smärta i buken - ett par dagar innan jag drogs från denna sten, fick jag diagnosen PCOS, bland annat kännetecknas av hormonell obalans och smärta i Buken - Min intuition visste helt enkelt vilken sten min kropp behövde innan jag själv hade kommit till det.

Precis som du kan känna vilka stenar som är bra för dig, kan du också känna vilka stenar är dåliga för dig. Personligen går jag till och med en stor båge runt "Energy Booster" -kristaller, eftersom jag är en mycket känslig person som lätt blir stressad och känner sig överväldigad.

För att ge ett exempel på negativt kristallinflytande, får jag det hårda hjärtbrickan av carnet och mina händer börjar siters. Därför har jag en liten lista över vilka kristaller jag måste arbeta med. Men kristaller fungerar lyckligt annorlunda mot människor, så det försöker bara - och som en bonus lär du dig själv och din intuition bättre.

Kontrollera din intuition! Så här gör du det:

För att kontrollera din intuition, försök att gå in på Soulful.dk..

Använd några minuter genom alla kristaller (utan att läsa sina beskrivningar).

Finns det en kristall du dras mer än andra? Finns det en kristall som du bara inte kan glömma? Får du känslan av att du och kristallen bara är "menade att vara" och att du hör hemma? Då är det din intuition som berättar att du har hittat rätt kristall.

Om du inte upplever att hitta rätt kristall, oroa dig inte. Det borde komma när universum tror att det måste vara.

Förutom att använda sin intuition att välja kristaller, kan du också aktivt söka på nätet, som metafysiska egenskaper du kan dra nytta av. Det finns också olika kategorier på Soulful.dk som kan styra dig på rätt väg och du kan också läsa de olika guiderna som jag har gjort (dessa kan läsas under "guider").

Självkärlek, självvård och kärlek till en själv

Självkärlek du kanske tror nu. Vad är det bara? Och varför är det viktigt?

För mig betyder självkärlek:

  • Att älska sig - för att du inte kan älska andra innan du älskar sig själva.
  • Att vårda sig själva - för även om du inte känner, vi alla gör en skillnad.
  • Att älska alla de små sakerna som gör dig - för att stör vara som alla andra?
  • Att komma ihåg att lägga ledigt till sig själva - för om du inte gör det, hamnar du med "Burning Out".
  • Att ta hand om sin kropp och själ på ett positivt och näringsrikt sätt - för om du inte prioriterar "mig tid" så kan du inte växa ren andligt.

För mig är självlagar och vad någon kallar självvård densamma.

Jag sätter en fast tid för själv lagar flera gånger om dagen och de små stunder är min favorit tid. Jag kan inte arbeta alls utan dem som jag har Aspergers syndrom (vilket gör min hjärna alltid köra 100 kilometer per timme) och sedan har jag PCOS, vilket gör att min kropp i obalans. Så för att ta hand min kropp och själ är Alfa och Omega om jag måste ha en god livskvalitet.

Jag är därför också i tron ​​att alla skulle ha nytta av lite själv lagar.

Du behöver inte tillbringa flera timmar på den. Den kan läsa en god bok eller se en dokumentär som aktiverar hjärnan (i stället för att mata hjärnan med tomma kalorier, i form av en skvaller löv eller vad jag kallar "junk TV". Dansa medan höra din favoritmusik, då det sprider hormoner. Försök att äta hälsosammare mat och etikett hur din kropp och din själ kommer att tacka dig. Tala och viktigast av allt, undrar om dig själv! det eller alla dessa små saker som i slutändan gör en stor skillnad.

Och det är där kristallerna världen kommer in i bilden. Eftersom allt du behöver "hjälp" till, så finns det alltid några kristaller redo att hjälpa dig i rätt riktning och kommer att hjälpa dig i dina små ritualer.

Själv lagar och kristaller: 

När det gäller egenkärlek kristaller, då finns det en som alltid hjälper mig och en som är alla andra kristaller överlägsen och det är rodokrosit. Det är en av de mer ovanliga kristaller på marknaden, men det är en kristall som alla borde äga minst ett av. Jag har det i alla tänkbara varianter, såsom armband, Tumblestones, hjärta, torn och som en stor boll.

Redan när jag tittar på det jag märker genast kärleksfulla energier. Den stöder min kropp när min PCOS är det värsta. Det påminner mig att ta hand om mig själv för att hedra mig själv och att uppskatta min kropp. Det är inte kul att det också kallas en "hjärt healer" eftersom det hjälper lösa känslomässiga trauman och stress.

Förutom att vara en bra sparringpartner runt själv lagar, då rod är också effektivt mot:

Mental: mental stress, självförtroende, stöd i en positiv attityd, de ackumulerade negativ energi släpper runt en självbild, lär dig att du är perfekt som du är.

Fysiskt: Stärka minnet löser migrän, astma, infektioner, hormonell obalans, sköldkörtel obalans, lungproblem, depression, de kvinnliga könsorganen.

Rhodonit är en syster kristall rodokrosit. De är båda unmeterable vackra och båda har en hel del kärleksfulla energier. Rhodonit är framför allt i och stöder ett självförtroende och hjälper en växa. Det löser känslomässiga trauman, dålig självkänsla och negativa tankar om dig själv. Det lär dig att förlåta dig själv och dem omkring dig så att du kan växa som människa.

Förutom att vara en bra sparringpartner runt själv lagar, är det också effektivt mot:

Mental: Tvivel, dåligt självförtroende, mentala ärr och hjälper till att läka ett brustet hjärta.

Fysiskt: sårläkning, fertilitet, kvinnliga könsorgan och infektioner i leder.   

Som jag nämnde i början av mitt blogginlägg, drogs jag med bara en sten när jag fick veta att jag hade PCOS och det var rainbow månsten.

Det är känt att hylla månen och den inre gudinnan finns i alla kvinnor. Det hjälper män och kvinnor att vara i harmoni med både sina feminina och maskulina sidor, som Yin / Yang. Det hjälper till att hålla sina hormoner i balans och påminner dig att älska dig själv, eftersom de vandrande gudar vi kvinnor är.

Förutom att vara en bra sparringpartner runt Själv lagen, då regnbåge månsten är också effektivt mot:

Psychic: mental balans, harmoni, ökar sin kreativitet, inre självförtroende, förstärker sin intuition, lugnar, hjälper en med att visa medkänsla motverkar "tunnelsyn" och låter oss se saker som inte alltid är självklart för oss.

Fysiskt: Uthållighet, lever, mage, lymfatiska systemet, matsmältningssystemet, skapar balans i kvinnliga hormoner, PMS och menstruella problem. 

Mangano Calcit är som rod, en av de lite mer ovanliga kristaller på marknaden.

Har du först försökt sitta med en bit av Mangano Calcit, då kan du omedelbart känna kärleken sväva runt dig. Det är en kraftfull självkänsla som lär dig, acceptera dig exakt som du är.  Det kanske inte ser så mycket ut, men det är verkligen en effektiv kristall när det gäller självlagar. Jag tillbringar dagligen min stora kula och palmstone när jag känner nu är det dags för "me-time" och om det borde ha krupit en negativ tanke i mitt sinne, då finns det ingen lång tid innan den tanken är i förväg.

Förutom att vara en bra sparringpartner runt själv lagar, då Mangano Calcit är också effektivt mot:

Mental: trauma, förtroende, till och med acceptans, ångest, motivation, känslomässig stress och mardröm.

Fysiskt: smärta, smärta i kvinnliga könsorgan, hud och immunsystemet.

Man kan inte ignorera att Rosakvarts är en av de mest effektiva kristallerna när det gäller nästan allting.

Det är en kraftfull kärlekskristall och om du är nära det känns det mest av allt som en stor kram från universum själv. Det lugnar dig tillräckligt med att gå. Det ger inre frid och det skickar kärlek i din riktning. Det lär dig att älska dig själv.  Det lär dig att lita på dig själv. Om du har på själen efter ett trauma eller upplever en personlig kris, tar det bort de negativa vibrationerna och ersätter dem med kärleksfulla och lugnande vibrationer.

Förutom att vara en bra sparringpartner runt själv lagar, är det också effektivt mot:

Psykiska: löser betona, tar bort trauma, helande hjärta, sorg.

Fysisk: Avlägsnar menstruationsmärta, PM, kvinnliga könsorgan, fertilitet, hjärta.

Också kallad "master healer".

Det kanske inte ser så mycket, eftersom det inte är så spännande som andra kristaller, men du bör alltid ha minst ett av.

Mountain Crystal är känt för att förbättra andra kristaller och fungerar därför perfekt med ovanstående kristaller. Det är känt att bringa ljus i pressade situationer, skapar klarhet i sinnet, renar ditt hjärta och det ger harmoni för både kropp och själ.

Det är en mycket renande kristall och kan "återställa" sinne om du känner dig överväldigad, förvirrad eller behöver vägledning.

Förutom att vara en bra sparringspartner kring självlagar, är Rock Crystal också effektiv mot:

Psychic: Heals psykiska, balans Yin / Yang, öppnar den intuitiva, energiskapande, klarhet, öppnar sinnet, expanderande medvetande, glädje, positiv energi, insikt, vägledning, översikt, ljus, vilket eliminerar energiblock och tillåter energi från att strömma genom kroppen.

Fysiskt: Healer Fysiskt stimulerar immunförsvaret, ger kroppen i balans, lindra brännskador, rengör organen.

 

Jag hoppas att ni, kära läsare, få så mycket nytta av de 6 utvalda kristallerna som jag gör.

Ljus och kärlek, Cecilie.

Bliv inspireret

LÆS MERE

Hvad er et månetegn, og hvorfor er det vigtigt?

Vad är en rörelse tecken och varför är det viktigt?

Denna artikel är skriven av skickliga Louise, som är fast astrologiska författare på Soulful. Du kan läsa mycket mer om Louise här.!   Astrologi är ett stort ämne som bokstavligen ger ett univer...

Läs mer
Ascendanten: Din Maske Udadtil

Ascendant: din mask utåt

Denna guide är skriven av Louise, Soulfuls fasta astrologiska författare som kommer att vägleda dig genom den astrologiska världen. Du kan läsa mycket mer om Louise precis här!     I Den sista ast...

Läs mer