Spring til indhold

Kundalini Citrin Drop - søndag kl. 19:30

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Cecilie - Soulful Blogger og Krystalekspert

Hej folkens! ✨
Så er det tid til en introduktion:
Jeg hedder Cecilie og jeg er virkelig taknemmelig for, at blive en del af Dittes hjertebarn; Soulful.dk.

Men lidt om mig:
Jeg er 29 år, bosat i Næstved og er opvokset hos de mest fantastiske og støttende forældre, som jeg kunne ønske mig.
Jeg er diagnosticeret med Aspergers syndrom, som er en del af autismespektret.

Denne diagnose gør også, at jeg desværre alt for godt kender til angst og stress (det er især dér, hvor krystallernes vidunderlige verden og Chakra healing, virkelig har hjulpet mig).

Så langt tilbage i mit liv, som jeg kan huske, har jeg altid været tiltrukket af det spirituelle.
Den spirituelle levemåde, krystaller, sten og månen, har altid haft en helt specielt effekt på mig og det er først efter jeg er blevet ældre, at jeg har fået bedre forståelse for hvorfor og hvad disse ting gør ved mig.
Nogle af mine første minder omkring krystaller er da jeg som helt lille fik lov til, at lege med min mormors smykker.
Jeg kan tydeligt huske første gang, da jeg så min mormors 'Chevron Ametyst' halskæde.
Den talte til mig med det samme og da jeg fik den rundt om halsen, så var der bare ét eller andet magisk ved den (men lille mig, vidste selvfølgelig ikke hvad det var dengang).

Da jeg blev lidt ældre, kunne jeg nemt bruge timevis på at gå rundt på alverdens strande, for at finde den helt rigtige sten.
Det var slet ikke sikkert, at jeg overhovedet fandt den "rette sten", men jeg var helt sikkert ikke i tvivl, når jeg så endelig fandt den. Derfor har mine forældre også hjulpet mig med, at slæbe en masse sten hjem gennem min barndom.

Men følelsen som man får, når man connecter med en sten eller krystaller, er svær at beskrive - men man er ikke i tvivl, når man oplever denne følelse og derfor vil jeg i denne introduktion udpege et par af mine favorit sten.

Og lad mig bare starte med, at fortælle at det er en ret svær opgave, at vælge hvilke krystaller som er blandt min favoritter, eftersom jeg har en ret stor sten-og krystal samling og der findes bare en masse skønne højtvibrende og healende krystaller derude.

Jeg vil dog prøve at udpege et par stykker, som jeg har stor glæde af i det daglige og som jeg ikke ville kunne undvære.

  • Blonde Agat (også kendt som Blue Lace Agate): Denne sten er uden tvivl den sten, som jeg har størst glæde af og den sten, jeg har flest af eksemplarer af og jeg har altid en på mig. Da Blonde Agat er min favorit krystal, så har jeg den selvfølgelig i en masse forskellige varianter, men fælles for dem alle er, at uanset hvilken udgave de er i, så er Blonde Agat den mest berolige sten, jeg nogensinde har oplevet (og flere folk kalder den også for den ultimative sten mod angst og stress).
  • Polychrome Jaspis: Ikke overraskende, så har jeg også en del af disse helt igennem fantastiske sten i min samling og jeg bærer altid et armbånd med Polychrome Jaspis, for at holde mig groundet. Ligesom Blonde Agat, er den kendt for dens meget beroligende, betryggende og healende energi (som mest af alt virker som et kæmpe kram af universet selv)
  • Rhodochrosite: Når det kommer til self-love, self-care eller ting omkring vores hjertechakra, så plejer folk ofte at foretrække Rosakvarts, men der syntes jeg at Rhodochrosite er Rosakvarts overlegen. Udover at være en af de smukkeste sten, så er Rhodochrosite også bare én af de sten, som virkelig skiller sig ud, når det kommer til healing af hjertet.

Jeg vil fremover komme med et blogindlæg hver anden uge omkring forskellige krystaller og forskellige temaer, såsom 'angst', 'stress', 'self-love/self-care", 'tankemylder', 'søvn', 'smerter' og mange flere spændende emner.


For nu, så vil jeg sige tak fordi du tog dig tid til, at læse denne introduktion.

Jeg ser frem til dele ud af min viden, mine erfaringer med krystaller og min forkærlighed til krystaller.


Kærlighed + lys, Cecilie ✨