Spring til indhold

Hjerte Chakra drop 💖 i aften kl. 19:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Om Louise, Astrologisk Skribent 🌙✨

Hej derude! 💫

Jeg hedder Louise, og jeg er Soulfuls nye astrologiske skribent. 

Jeg er utroligt glad for at være blevet en del af det magiske univers, Ditte har skabt, og jeg glæder mig til at fremtrylle nogle spændende blogindlæg om forskellige astrologiske emner hver måned. 

Til at begynde med vil jeg gerne benytte lejligheden til at introducere mig selv ud fra et astrologisk perspektiv: Jeg er 31 år, bor i Søborg nord for København, og mit stjernetegn er Vægt. Som Vægt stræber jeg efter at opnå balance og harmoni på alle områder af mit liv, hvilket — som I sikkert kan regne ud — er et projekt, der aldrig bliver færdigt!

Da Vægten herskes af planeten Venus, har Vægte øje for æstetik og skønhed. Kreativitet og kunst er helt fundamentale elementer i mit liv, og det kommer især til udtryk igennem mit arbejde, som består i at designe tatoveringer. Mine designs bærer præg af min interesse for astrologi blandet med min stræben efter at opnå den perfekte balance, der får alt til at gå op i en højere enhed.

Et typisk karaktertræk for Vægte er, at vi har svært ved at tage beslutninger. En krystal, der giver mig bedre gennemslagskraft, er citrin. Den støtter mig, når der skal tages beslutninger, og så fremmer den selvværd og selvtillid. På samme måde gør rosakvarts underværker med sin beroligende og stabiliserende energi, hvilket er helt essentielt for Vægte og alle andre følsomme væsner, der stræber efter balance og indre ro.

Mit månetegn er Krebsen, som herskes af månen. Med et månetegn, der er styret af månen, kommer det næppe som nogen overraskelse, at jeg er dybt fascineret af månen; dens blide energi, måden, den styrer tidevandet på og tanken om, at man aldrig er den eneste, der beundrer den. Min interesse for astrologi overlapper min fascination for astronomi, og når nattehimlen er klar, finder du mig tit på min altan, hvor jeg beundrer månen, stjernerne og planeterne med eller uden teleskop.

Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at rulle det astrologiske tæppe ud for Soulfuls læsere på en let og legefuld måde, så vi sammen kan udforske astrologien helt nede på jorden, hvor alle kan være med. Det er nemlig noget af det, jeg elsker allermest ved astrologi: at det vedkommer alle og enhver, og ikke kun er eksperter forundt. Det er et fantastisk redskab til at lære sig selv bedre at kende, og igennem astrologiens magiske verden kan man derfor altid finde støtte, opbakning og inspiration.

Jeg håber, at I har lyst til at følge med, når jeg fremover vil dykke ned i forskellige astrologiske emner samt sætte fokus på større astrologiske events, når de finder sted.

 

Kærlig hilsen,

Louise Z. Larsen