Vi sender altid indenrigs med GLS, hvor du kan vælge hjemmelevering eller levering til en pakkeshop. Har du spørgsmål eller ønsker til levering, så kontakt os på support@soulful.dk.

Vær opmærksom på, at vi i travle perioder kan have levering på op til 7 hverdage.

En pakkeshop kan i travle perioder være fyldt, hvilket kan betyde, at din pakke bliver leveret til anden pakkeshop. Her fralægger vi os ansvaret, og håber på din forståelse.

Fragtpriser:
GLS Pakkeshop - 39,- kr
GLS Hjemmelevering - 59,- kr

Gratis levering til pakkeshop på ordrer over 799,- kr

Reklamation og retur

Julegaver kan byttes til og med d. mandag 23. januar 2023. Det betyder, at vi skal have modtaget din returpakke senest denne dag.

Ved ødelagte produkter, eller produkter som har fejl eller mangler skal du kontakte os på support@soulful.dk - så finder vi ud af det i fællesskab.

Taber du en sten, bruger den under meditation eller andet arbejde og den her går i stykker er det ikke at betegne som reklamation, og vi tager den da ikke retur. Vær opmærksom på, at nogle krystaller skifter farver og er meget sarte overfor direkte sollys og/eller fugt. Er din krystal udsat for dette, vil det heller ikke være at betragte som en reklamation.

Forskellige nuancer og former på uspecificerede varer er ikke at betegne som en reklamation. Vi handler naturprodukter, og en del af deres charme er deres forskelligartethed. Har du ønsker til størrelse, farve eller form er du velkommen til at skrive det i en mail til support@soulful.dk eller som en ordrekommentar. Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker.

Husk at pakke din returpakke forsvarligt ind, så den er intakt når den når frem til os. Vi modtager ikke ødelagte returprodukter.

Når du sende retur, skal du sende med omdeling til vores showroom: 

Soulful ApS
Sædding Ringvej 2
6710 Esbjerg V
DK

Vær opmærksom på at DAO ikke leverer til erhvervsadresser, men i stedet omdirigerer til pakkeshops. Det er dit ansvar at pakken bliver leveret korrekt, og vi afhenter ikke pakker ved pakkeshops.

Når vi modtager din ordre retur er der op til 7 dages behandlingstid - er du i tvivl om noget er du mere end velkommen til at kontakte os på support@soulful.dk.