Spring til indhold

15 % RABAT på dittes favoritter udløber om:

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: How to: Gua Sha og Face Roller

How to: Gua Sha og Face Roller

How to: Gua Sha og Face Roller

Jeg er stolt over endelig at kunne tilbyde de skønneste Gua Shas og Face Rollers produceret etisk forsvarligt, og i den fineste, håndslebne kvalitet.

Den gamle kinesiske behandlingsmetode er for alvor vundet danskernes hjerter - og med god grund. Det er en fantastisk måde at skabe flow i kroppen, og gennem massagen stimulere bindevævet, så kroppen lettere udskiller affaldsstoffer.

Gua Sha er beregnet til kroppen, mens en Face Roller er, ja, til ansigtet.

Tilfælles har de det, at de sørger for en øget blodtilførsel til områderne hvor den bruges, hvilket kan være medvirkende til at bindevævet bliver strammere og mindre elastisk, og at mindske muskelspændinger, så det både kan rette op på appelsinhud og linjer og rynker.

Det er vigtigt, at du anvender din Face Roller eller Gua Sha regelmæssigt (ca. hver anden dag) hvis du ønsker at se resultater.

Hvordan bruger jeg min Gua Sha?

Du kan både bruge din Gua Sha med eller uden olie, udenfor eller i badet.

Jeg foretrækker at smøre kroppen ind i olie først, og massere med Gua Sha efterfølgende.

Jeg bruger den på hele kroppen, fordi jeg har psoriasis og ønsker en rigtig god blodstrømning i hele kroppen. Du kan også anvende den lokalt, og kun bruge den på lår, mave eller overarme. Hav den evt. liggende på dit sengebord eller i stuen så du kan anvende den på benene eller maven inden sengetid eller mens du ser tv.

Når du masserer, skal du skrabe den mod huden, frem og tilbage, og gøre dette gentagne gange.

Især efter de første behandlinger kan du opleve blå mærker, prikker eller ligefrem sort hud - det er HELT normalt, det betyder blot at det virker og at kroppen er gået på arbejde med at udskille alle dine affaldsstoffer.

Hvis du reagerer, så vent et par dage med næste behandling, til det er gået en smule i sig selv igen.

Hvordan bruger jeg min Face Roller?

En Face Roller anvendes til at massere ansigtet og derigennem øge blodcirkulationen. Dette er med henblik på at skabe en mere spændstig og smidig hud.

Du kan både købe med en ende med tekstur og glat ende. Enden med tekstur stimulerer huden endnu mere, og giver ekstra glød.

Modsat Gua Sha hvor du blot masserer frem og tilbage, og måske i cirkulære bevægelser, men hvor der ikke er nogle særlige regler for hvor du skal starte og slutte, er det en god idé at følge denne guide, som du også finder inde under hver Face Roller her på shoppen:

1. Sørg for at din Face Roller er helt ren og renset inden du påfører den huden. Smør huden ind i naturlig olie

2. Start med at rulle den frem og tilbage lige under kravebenet, først ved det ene kraveben og dernæst det andet med den glatte ende. Gør det ca. 5 gange frem og tilbage

3. Har du en Face Roller med teksturende, så anvend den nu de steder hvor du mener, at din hud trænger til ekstra glød (fx. i panden, på soverynker, på gamle acnear, på begyndende linjer). Bevæg den på langs og så på tværs, ikke i cirkler. Gør det indtil det prikker i området eller du rødmer (ca. 10 gange) - vær opmærksom på ikke at overstimulere huden, og ikke at bruge den på beskadiget området som bumser, rifter, mv.

4. Vend rullen, og rul den glatte krystalende og kør nu i baner hvor du starter ved det tredje øje og ud til tindingen. Gør det i hele panden og mellem brynene

5. Kør nu hele vejen langs halsen og ned til lymfepunktet, hvor du startede, 3-5 gange

6. Kør fra næsen, under øjet og ud til øret, 5-10 gange, og tag baner hele vejen ned langs kinden

7. Kør igen langs halsen og ned til lymfepunktet hvor du startede

8. Kør fra hagen og ud langs kinderne, og afslut igen med at køre den langs halsen og ned til lymfepunktet

9. Tag nu den anden side af ansigtet, i samme rækkefølge og hvor du kører fra hals til lymfepunktet imellem punkterne

Rigtig god fornøjelse!

OBS. Vær forsigtig med din Gua Sha og Faceroller. De er lavet af krystal og kan gå i stykker hvis du taber den!

Bliv inspireret

LÆS MERE

Midsommer.
Midsommer

Midsommer.

Midsommer. Det tidspunkt på året hvor Solen når det absolut højeste punkt på vandringen henover himlen, og hvor energien summer af dynamik og aktivitet. Midsommernattens energier er eventyrlige og ...

Læs mere
De bedste Grounding tips!

De bedste Grounding tips!

Alle jeres allerbedste grounding-tips for at bevare jordforbindelsen, og mindske angst og negativitet.

Læs mere