Spring til indhold

Eksklusive rå Akvamarin i aften kl. 20:00

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Bedste krystaller til fertilitetsbehandling

Bedste krystaller til fertilitetsbehandling

Bedste krystaller til fertilitetsbehandling

.. eller til når du gerne vil være gravid! 

At forfølge drømmen om at blive forælder kan være en rejse fyldt med både glæde, spænding og udfordringer. Fra beslutningen, til ventetiden, til nederlagene, bekymringerne og frygten, indtil man en dag, måske, står med en positiv graviditetstest – rejsen kan føles ubarmhjertig og utålmodigheden fylder alt.

Krystaller har længe været anvendt til at støtte kvinder på deres rejse mod graviditet og moderskab. Deres skønhed og energi kan skabe en forbindelse til det guddommelige og det spirituelle aspekt af denne rejse, samtidig med at de tilbyder en følelse af tryghed og tillid til processen.

Fertilitetsbehandling kræver ofte også noget fra partneren. Krystallerne i denne guide vil kunne støtte jer begge i processen.

Når du vælger krystaller til at støtte dig, skal du vælge dem du bliver tiltrukket allermest af. Bær dem gerne på dig i løbet af dagen – du bestemmer selv hvor mange og hvor på kroppen, men helst så tæt på huden som muligt. Mange har glæde af armbånd, og andre kan bedst lide at have dem tæt på hjertet ved at bære en poleret sten i bh’en. Der er ingen regler; gør hvad der føles rigtigt for dig.

Vær venligst opmærksom på, at krystaller aldrig kan træde i stedet for medicinsk behandling. Kontakt altid din læge ved smerter, sygdom eller forværring af symptomer. Denne guide er udelukkende til støtte og healing.

Krystaller kan ikke i sig selv gøre dig gravid, men de kan støtte dig og give dig en masse kærlige vibrationer, og kan derigennem hjælpe dig på vej til at opnå et af livets største mirakler.

De bedste krystaller til at opnå graviditet

Hæmatitkvarts

Hæmatitkvarts er dén krystal, som jeg har fået allerflest tilbagemeldinger på når det kommer til fertilitet og at opnå en graviditet. Jeg har tilmed flere tætte veninder, som kan fortælle samme historie: De bar Hæmatitkvarts og næste cyklus blev de gravide. Hæmatitkvarts er den ultimative balance mellem det maskuline og det feminine, og netop derfor er Hæmatitkvarts den bedste krystal til at støtte dig i at opnå graviditet.

Røgkvarts

Røgkvarts skaber stabilitet, grounding og taknemmelighed for at være præcis der hvor du er lige nu, selvom du har drømme om noget andet. Den hjælper dig med at skabe en tryghed i og tillid til, at der er en grund til at du skal vente lidt længere; det er nemlig den helt rigtige sjæl som venter på at blive dit barn. Og dét er om noget ventetiden og prøvelserne værd.

Rosakvarts

I ønsket om graviditet er det super vigtigt at tanke sig selv op med en masse blide, kærlige energier, som man kan give videre til det lille nye liv, man er ved at skabe. Her er Rosakvarts det perfekte valg; kærlighedsstenen som bringer ro, tillid, kærlighed og gode energier. Bær den gerne med dig gennem dagen, og sov også gerne med den i løbet af natten. Den hjælper dig også til at bevare optimismen og håbet. 

Akvamarin

Akvamarin er en god støtte under fertilitetsbehandling eller når du ønsker at blive gravid, fordi den skaber ro i hele dit system, og hjælper de naturlige processer med at folde sig ud. Akvamarin støtte i kærlig, ærlig og meningsfuld kommunikation, og hjælper dig med at sætte grænser. Desuden er Akvamarin rigtig god hvis du har tendens til ængstelighed og mørke tanker.

Granat

Granat hjælper dig til at huske på hvorfor du gør hvad du gør, og holde fast i dine drømme, selv når det bliver svært. Den skaber en beskyttende energi omkring dig, som gør at du bedre kan holde fast i dét der giver mening for dig og i din tro og dit håb. Desuden er Granat virkelig god til at skabe vitalitet i dit parforhold, så I også ser hinanden som livspartnere, og ikke blot som én man gennemgår et svært projekt sammen med.

Køb vores Fertilitet Krystal Kit her!

Er du i fertilitetsbehandling?

Få støtte og healing til nogle af de mest almindelige udfordringer med krystallernes magi.

Vær venligst opmærksom på, at krystaller aldrig kan træde i stedet for medicinsk behandling. Kontakt altid din læge ved smerter, sygdom eller forværring af symptomer. Denne guide er udelukkende til støtte og healing.

Abort

Ametyst, Akvamarin, Blodsten, Granat, Karneol, Lepidolit, Regnbue Månesten, Rosakvarts, Unakit

Angst

Blonde Agat, Blå Calcit, Sort Turmalin, Sodalit, Amazonit, Ametyst

Læs om krystaller og angst her!

Overstimulering

Chrysopras, Labradorit, Månesten, Selenit

Hovedpine

Agat, Ametyst, Bjergkrystal, Karneol, Selenit

Hedeture

Bjergkrystal, Chrysocolla, Fluorit, Rosakvarts

Humørsvingninger

Citrin, Karneol, Lapis Lazuli, Rosakvarts

Træthed

Ametrin, Citrin, Gul Aventurin, Karneol

Irritation på huden i form af kløe, inflammation, rødme, udslæt

Akvamarin, Bjergkrystal, Ametyst, Grøn Aventurin, Onyx

Ømhed

Chrysocolla, Howlit, Hæmatit 

Blødning

Ametsyt, Bjergkrystal, Blodsten, Hæmatit

 

Læs vores artikel om Krystaller til Graviditet her <3

Bliv inspireret

LÆS MERE

Bedste krystaller til graviditet
Krystal Guides

Bedste krystaller til graviditet

Krystaller er gode til at støtte under graviditet på mange forskellige planer, fordi de tilbyder en unik måde at omfavne rejsen ind i moderskabet på. Deres skønhed og energi kan skabe en forbindel...

Læs mere
Krystalbogen fra Soulful
Krystaller

Krystalbogen fra Soulful

Krystalbogen fra Soulful guider dig igennem krystallernes magiske verden, der er fyldt med skønhed, energier og livskraft, så du kommer til at kunne bruge krystaller til at opnå balance og få mere ...

Læs mere