Hoppa till innehållet

15 % RABAT på dittes favoritter udløber om:

Varukorg

Din varukorg är tom

Artikel: Nytt i kristaller? Här är en liten guide till dig!

Ny i krystaller? Her er en lille guide til dig!

Nytt i kristaller? Här är en liten guide till dig!

När jag började intressant mig för kristaller, var jag ett stort frågetecken! Vad är innebörden av vad ska jag köpa och hur ska jag använda dem alls? Lyckligtvis hittade jag svaren genom att lyssna på vänner, mentorer och mig själv.

Men en liten ljusledare kunde därför ha varit värt guld, så här är en liten blixt guide till dig som är helt ny i kristaller!

 

1. Köp av kristaller

När du köper kristaller kan du köpa från att köpa ut vad egenskaper stenen har och du kan köpa baserat på din intuition, din mage känsla. En rolig sak som jag älskade att göra, just när jag var ny i kristaller, var att titta på kristaller utan söker varken namn eller egenskaper, men i stället valde jag stenen som talade mest till mig eller föll mest i mina ögon på mig och sedan jag först läsa om egenskaperna efteråt. Varje gång stenen hade exakt det stöd jag bara gick och saknade!

 

2. När du fått en kristall

Någon rengör kristallerna efter att ha köpt, andra inte. Du kan märka vad som fungerar för dig, men det är alltid trevligt att rengöra en kristall. Du kan göra detta på många olika sätt. Du kan sätta den i solen ett par timmar, hålla den i en löpande bäck, kan det ligga i fullmåne insatser och tas ut. Du kan också rengöra den i röken av rökelse, lägga den med en selenit eller användning healing om du arbetar med saker. Kom bara ihåg att undersöka om stenen tål solljus eller vatten och liknande.


Efter rengöra kan du sätta dig en avsikt med stenen du vill arbeta med.

Du kan göra det genom att sätta dig med sten / e i handen och andas djupt. Sedan fokusera på din avsikt, din anledning att använda stenen så att du kan fylla stenen med tankar.

 

3. När kristallerna är redo

Det finns inga gränser för hur många och vad de kan användas till. Det viktigaste är att du känner vad passar dig.

Du kan gå med kristaller i fickan eller i väskan, kan du ha dem på nattduksbordet, på rummet bordet eller i köket. Du kan placera dem precis där du känner att det behövs. Du kan använda dem som stöd i meditation, på morgonen eller månar eller som stöd i healing.

Du kan ge dem till en vän som du känner behöver dem och du kan också använda dem för dig. Endast fantasin sätter gränser - som sagt, det viktigaste är att du känner efter vad passar dig. Kanske kan du känner att du inte behöver sätta en avsikt eller kanske du bara kommer att använda dem som dekorationer? Stort - så länge du har taggat efter!

Lycka till med dina kristaller!

Bliv inspireret

LÆS MERE

Krystal Kit Guide: Sådan bruger du dit nye kit!

Crystal Kit Guide: Så här använder du din nya kit!

Hur använder jag min nya kristall kit? Det enklaste svaret skulle vara: Som du känner för att! Kits'ne görs vid behov. Så sömn-kit om du behöver bättre sömn, själv love kit få lite mer själv k...

Läs mer
Selenit - En Guide til Den Reneste Krystal
selenit

Selenit - en guide till den renaste kristall

Det kan inte se ut som mycket bakom sitt ödmjuka och lite bräckligt utseende - men slutligen inte fuska! Selenit är en av de mest populära, högviliga och använda kristallerna och det är bra skäl. L...

Läs mer