Hoppa till innehållet

AZURIT KLYNGER 💙 online i aften kl. 19:30

Varukorg

Din varukorg är tom

Artikel: Välkommen till soulful.dk.

Velkommen til Soulful.dk

Välkommen till soulful.dk.

Hej. Och välkommen!

Mitt namn är Ditte och jag är grundare av soulful.dk. Soulful.dk har blivit min fristad där jag kan utforska den andliga världen och ge min besyv med. Jag har i tidig ålder fick reda på att jag har en speciell gåva i form av min intuition. Jag har arbetat med det och låt den vägleda mig genom min värld, och nu är jag här: redo att hjälpa dig lita på din intuition för att nå din inre kraft, blir i samband med andlighet och använda den i din vardag.

Jag är på ett uppdrag där jag vill ta andlighet ut ur garderoben och in i normal, i de vanliga, som en modern, intuitivt verktyg för människor som är beredda att leva sina liv med största möjliga potential för lycka, glädje och kärlek .

Jag hoppas att du hittar vad du letar efter.
Många älskande hälsningar till dig, från mig.

 

Ditte Kreuz.

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Alla kommentarer modereras innan de publiceras.

Bliv inspireret

LÆS MERE