Spring til indhold

Apophyllit drop!

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Krystal Kit Guide: Sådan bruger du dit nye kit!

Krystal Kit Guide: Sådan bruger du dit nye kit!

Krystal Kit Guide: Sådan bruger du dit nye kit!

Hvordan bruger jeg mit nye krystal kit?

Det mest simple svar ville være: ligesom du har lyst til!

Kits’ne er lavet efter behov. Altså Søvn-kit, hvis du har brug for bedre søvn, Self Love-kit til at få noget mere selvkærlighed ind i hverdagen, osv.

Men hvordan skal jeg så bruge dem, spørger du?
Allerførst er det vigtigt at sige (som med alle krystaller), at det vigtigste er hvad du føler nede i maven. Nogen mener at der er regler for, hvor mange krystaller man må have på sig, hvordan man skal have dem på sig, hvilke der må blandes. Jeg mener, at hvis du føler for at have 7 krystaller på dig i dag, så skal du have 7 krystaller på dig i dag! Dette er blot en guide og forslag til hvordan de kan bruges.

En måde man kan bruge et kit på er, at have det liggende på sengebordet når man sover (dette ville f.eks. være en god idé med søvnkittet). Man kan have krystallerne på sig i en lomme eller en lille taske eller lign., så man kan optage de gode energier dagen igennem. Du kan også have dem i hånden eller ved siden af dig under en meditation. Hvis du f.eks. laver en meditation for at sænke angst eller for at sprede mere glæde i dit liv, kan dette støttes af Angst-Depression-kittet. 

En rigtig god idé er at sætte en intention for krystallerne. Dette kan du f.eks. gøre ved at sætte dig med krystallerne i hånden og gentage en intention for dig selv, mens du trækker vejret dybt. Intentionen er grunden til at du har købt krystallerne. Så det kan være alt fra bedre søvn, til mere positivitet, mere fertilitet osv.

Men vigtigst af alt: mærk efter! Både når du vælger kit og når du skal bruge dem. I sidste ende er din intuition vigtigere, end de regler andre har sat op for brug af krystaller.

Bliv inspireret

LÆS MERE

De bedste Grounding tips!

De bedste Grounding tips!

Alle jeres allerbedste grounding-tips for at bevare jordforbindelsen, og mindske angst og negativitet.

Læs mere
Ny i krystaller? Her er en lille guide til dig!

Ny i krystaller? Her er en lille guide til dig!

Da jeg startede med at interessere mig for krystaller, var jeg et stort spørgsmålstegn! Hvad er meningen egentlig, hvilke skal jeg købe og hvordan skal jeg overhovedet bruge dem? Heldigvis fandt je...

Læs mere