Spring til indhold

15 % RABAT på dittes favoritter udløber om:

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: GUIDE TIL SUPER FULDMÅNE I FISKEN / BLUE MOON D. 31. AUGUST 2023

GUIDE TIL SUPER FULDMÅNE I FISKEN / BLUE MOON D. 31. AUGUST 2023

GUIDE TIL SUPER FULDMÅNE I FISKEN / BLUE MOON D. 31. AUGUST 2023

Bliver du også påvirket af månen? Mange vil hævde, at de bliver meget påvirket af månen, især når der er fuldmåne - f.eks., at de ikke kan sove og oplever uro. Det kan muligvis bringe noget ekstra i spil, når vi så hører, at der er en super fuldmåne.

Men hvad er Super fuldmåne? Og hvad er Blue Moon? 

“Hvad er en super fuldmåne?" “Hvorfor er en super fuldmåne speciel?" “Kan jeg gøre noget godt for mig selv under en super fuldmåne?” “Hvad betyder blue moon?” 

Du kan måske nikke genkendende til de spørgsmål, når medierne fra tid til anden fortæller, at der snart er super fuldmåne eller blue moon

Jeg vil rigtig gerne sætte dig lidt dybere ind i super fuldmåne og blue moon. Følg med! 👇🏼

Den 31. august 2023 kl. 03:37 er der fuldmåne, men det er ikke bare en almindelig fuldmåne.

Fuldmånen er en supermåne, og opstår, fordi det er fuldmåne og samtidig er månen på sit tætteste af jorden i sin bane omkring den. Det betyder, at månen vil fremstå større og mere lysende, når vi kigger op i nattehimlen, end normalt. 


Derudover er super fuldmånen 31. august også en “blue moon”, det betyder dog ikke, at månen bliver blå - blue moon er blot begrebet for det fænomen, der sker, når der falder to fuldmåner i samme kalendermåned. Den første fuldmåne var 1. august og nu igen 31. august, og dermed har vi en super blue moon. Du har måske hørt udtrykket “Once in a blue moon” i engelsksproget film, serier og bøger, hvor det beskriver noget, der sjældent forekommer, f.eks. “At finde 100 kr i din gamle jakke” - fænomenet blue moon sker ca. hvert 2,5 år. 


Ifølge gammel folketro er blue moon omgærdet af overtro, spirituelle hændelser og en højnet magisk energi, f.eks. at overnaturlige momenter finder sted - sjælden og særlige kærlighedsmøder eller store emotionelle begivenheder. I fortællinger er blue moon medvirkende til transformation og shapeshifting i en karakter eller hvor karakteren får særlige evner, der kun er til stede under dette fænomen. Og derudover kan blue moon også blive associeret med magiske eller mytiske dyr og væsener, der dukker op fra gemte verdener eller udviser en unik adfærd. 

Super blue moon i Fiskens tegn og dets betydning

Denne super blue moon falder i Fiskens tegn. I Tarot er fiskens tegn tilsvarende månen, da det siges, at de begge frembringer og styrker visioner, drømme og sågar magi.

Fiskens tegn er det sidste tegn i rækken af stjernetegn og er derfor kulminationen af hjulet, der repræsenterer en fuldkommen modenhed af mennesket og afslutning af cirklen. De siges derfor ofte, at Fisken indeholder alle elementer af de forskellige stjernetegn og peaker i spirituel oplysning - herunder er Fisken kendt for at have en særlig god kontakt til sin intuition og følelser. Fisken er associeret med dyret fisken, der i flere forskellige kulturer er knyttet til spirituel visdom. Derudover er Fisken knyttet til elementet vand, der bl.a. kendetegnes ved at være bærer af de store følelser, empati og et rigt indre liv. 


Denne super fuldmåne emmer derfor af energier, følelser og lægger op til, at du fordyber dig i din egen spiritualitet og intuition. 


Som nævnt er denne super blue moon dybt ladet med følelser og spiritualitet - og fordi det netop er en super fuldmåne, bliver det hele meget mere potent, det vil sige det kan opleves endnu mere intenst, emotionelt og virkningsfuldt. 

Generelt er det altid oplagt at give slip under en fuldmåne, hvor imod en nymåne er god til at tage ind og tiltrække. 

Men nu er det tid til at give slip på smerter fra fortiden og heale dit hjerte, give plads til lyset, kærligheden og lade din intuition guide dig. Nu er det perfekte tidspunkt til at arbejde med at blive den bedste version af dig selv. 

Det kan du gøre ved at skabe et måneritual med hjælp fra krystaller, stearinlys, røgelse, orakelkort, en notesbog og pen. 


Jeg vil gerne guide dig til, hvordan du kan lave dit eget lille ritual og dermed komme igennem denne super blue moon på en behagelig og nærende måde.


Når du skal arbejde med månen og dens energier er disse fem krystaller gode til at støtte dig 

Vi har skabt dette måne kit til dig, så du kommer godt fra start og i højere kontakt med månen og dens cyklus. 

SÅDAN LAVER DU ET MÅNERITUAL 

Start med at tænde stearinlys. Du kan placere krystallerne foran dig eller bærer dem på dig i en lomme eller din bh. Du kan vælge at bruge dem alle eller lade din intuition fortælle dig, hvilke(n) der skal hjælpe dig på denne dag. Du kan selvfølgelig også lade din intuition vælge andre krystaller til at støtte dig eller tage din favorit i hånden. 

Sæt dig godt tilrette og tag en dyb vejrtrækning gennem næsen, hold det lidt, pust roligt uden gennem munden  - gentag det gerne 2-3 gange. Jeg synes, det giver en god ro i mig, og hvis jeg skal ekstra ned i kroppen og grounde mig selv, holder jeg en eller begge hænder på mit bryst/mave. Prøv hvad der virker bedst for dig. 


Hvis du er til røgelse, vil det her være oplagt at tænde din foretrukne røgelse, personligt er jeg selv glad for at bruge palo santo træ eller salvie. Tænd din røgelse, bevæg den roligt over dine krystaller og dig selv, så du renser for negative energier, læg røgelsen i et røgelseskar eller andet ikke brandfarligt underlag.


Nu er vi kommet til det indre og dybere arbejde; refleksion. Særligt for denne super blue moon, gælder det, at det kan være rigtigt godt at reflektere over din nuværende situation eller spørge dig selv om: 

  • Hvad holder mig tilbage fra at kunne bevæge mig fremad?
  • Hvilke dele af mit liv skal jeg heale eller give større fokus?
  • Hvad vil jeg give slip på? 

Dette er nogle eksempler på, hvilke tanker der hænger sammen med denne super blue moon, så du kan lave de rette justeringer for dit liv. Din intuition har måske allerede flere eller andre spørgsmål, tag dem ind og fordyb dig. 

Skriv de ting ned, der kommer til dig - det at skrive ordene ned og gøre det sort på hvidt, har oftest en langt bedre effekt på os som mennesker, end hvis vi kun tænker dem. Derudover har det også den fordel, at du kan gå tilbage til dine følelser og tanker, hvis du har brug for en reminder eller se tilbage på, hvor langt du er kommet i din rejse med dig selv. 


Jeg vil gerne tippe dig om dette magiske sæt orakelkort til at støtte dig i din praksis/ritual med månen, da kortene kan hjælpe dig med at reflektere endnu mere og give dig et skub i den rigtige retning. Brug kortene i forlængelse af de refleksioner, jeg nævnte ovenfor, du kan også reflektere over, hvordan kortene snakker sammen med de refleksioner, du har gjort dig og støtter dig. Lyt til din intuition.


I mine egne ritualer med månen slutter jeg gerne med at stille mig og kigge op på månen, gentage åndedrætsøvelsen, som jeg indledte måneritualet med og siger tak. 

Som et ekstra tip kan du tilføje enten at sige højt eller skrive i din journal, hvad du er taknemmelig for i dit liv. I perioder hvor jeg arbejder ekstra med mig selv, har jeg haft stor støtte og gavn af at arbejde med min taknemmelighed, hvor intet er for småt eller stort til at komme med. Prøv det og mærk hvor givende det kan være at se alt det gode, du har i livet og omkring dig. 


Trænger dine krystaller til at blive renset? Saml dem alle, sæt dem i måneskærets lys og rens dem med din røgelse. Lad dem stå over natten og blive ladet op af månens skønne og stærke energi. 


Jeg ønsker dig en kærlig, rolig og nærende aften i denne super blue moons magiske energi.

Bliv inspireret

LÆS MERE

Krystaller fra Peru

Krystaller fra Peru

Opdag Perus magiske krystalverden med unikke og potente krystaller, der har dybe rødder i landets historie. Peruvianske krystaller er eftertragtede samleobjekter med sjældne farvevariationer og nat...

Læs mere
hvad er merkur retrograd

MERKUR RETROGRAD - HVAD POKKER BETYDER DET?

De spirituelle kredse summer af frustration når ordene Merkur retrograd bliver slynget ud. For få år siden vidste jeg ingenting om astrologi. Intet. Nul og niks. Du har måske hørt om at det er en t...

Læs mere