Spring til indhold

Nedtælling til Tucson drop 🌵 kl. 19:30

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: De bedste Grounding tips!

De bedste Grounding tips!

De bedste Grounding tips!

Jeg har altid haft enormt svært ved at bevare jordforbindelsen. Mine tanker og idéer har fløjet rundt i hovedet på mig, og jeg har i lange perioder haft stor besvær ved at mærke min krop, og når jeg har mærket den har det været negativt. Ondt i skulderen. Spændingshovedpine. Ondt i mit bækken. Tarmene der driller. Affødt af dette har jeg ikke talt særlig pænt om eller til min krop. Det har altid været irriterende, træls, hvorfor kunne den ikke bare… 

Det var ikke indtil for ganske nyligt at jeg blev opmærksom på at jeg har lært mig selv kun at mærke min smertekrop. At jeg ikke anerkender alle de medfødte gaver og mirakler der hver eneste dag sker i min krop fordi jeg oppe i mit hoved kun bemærker det negative.

Al den negativitet avler mere negativitet, det sætter sig som angst og spændinger, som blot avler endnu mere negativitet og mærken af smertekroppen.

Og her kommer grounding så ind i billedet!

Min traumeterapeut anbefalede mig at starte med at kigge på min jordforbindelse og min vejrtrækning. Og tænk engang, at selvom jeg hver eneste dag beskæftiger mig med at rådgive og vejlede folk i en alternativ livsstil, så var jeg på bar bund. Jeg vidste simpelthen ikke hvor jeg skulle starte.

Heldigvis er jeg i den utrolig heldige situation at jeg via min Instagram kan nå ud til en hel del inspirerende, kloge mennesker.

Over 100 forskellige idéer, råd og erfaringer er blevet delt og jeg har her kogt det ned til en lille liste af det som blev anbefalet mest.

Der er naturligvis ikke en facitliste, men jeg synes det er så rart med et sted at starte. Så kan man altid arbejde videre derfra, sortere, pick and choose.


GROUNDING TIPS, TRICKS OG GODE RÅD!

Meditation og vejrtrækning

Grounding Meditation: 

 • Find et sted hvor man kan sidde, så fødderne rører jorden og rygraden er lang. Træk vejret dybt, helt ned til dit rodchakra, indtil du oplever indre ro. Visualiser at der fra dine fødder går rødder langt ned i jorden. Når rødderne er langt, dybt nede, så træk en dyb rød farve op gennem rødderne og lad farven fylde hele din krop

Vejrtrækning:

 • Lav regler for dig selv hvornår du i løbet af dagen kan tage få, dybe vejrtrækninger helt ned i rodchakraet. Fx når du holder stille for rødt i lyskrydset.

Bodyscan:

 • Især app’en Headspace blev anbefalet

Natur

 • Lange gåture i naturen, gerne barfodet. Hav fokus på fødderne og vejrtrækningen
 • Gå ud når det regner, hvis temperaturen tillader det, så uden for meget tøj på, så du kan mærke dråberne på din hud
 • Kram træer!
 • Sæt dig under et træ og visualiser hvordan du slår fødder som træet

Earthing

 • Earthing er et princip som handler om at forbinde sig fysisk med jorden og derigennem opnå healing. Hele Earthing princippet er funderet i videnskabelige undersøgelser og biologiske reaktioner, men kræver et indlæg for sig selv. Indtil da findes der et hav af gode artikler, guides og undersøgelser på gode gamle Google

Chakraarbejde:

 • Fokuser på at fodre dit rodchakra med en masse røde fødevarer, og med røde og brune energiredskaber og røde visualiseringer

Krystaller og energiredskaber:

 • Sort turmalin
 • Aragonit
 • Brændt citrin
 • Tigerøje
 • Røgkvarts
 • Lavendelolie på hovedpude og håndled
 • Salvie (tip! Rens dig selv under fødderne) og Palo Santo

Bliv inspireret

LÆS MERE

How to: Gua Sha og Face Roller

How to: Gua Sha og Face Roller

Jeg er stolt over endelig at kunne tilbyde de skønneste Gua Shas og Face Rollers produceret etisk forsvarligt, og i den fineste, håndslebne kvalitet. Den gamle kinesiske behandlingsmetode er for al...

Læs mere
Krystal Kit Guide: Sådan bruger du dit nye kit!

Krystal Kit Guide: Sådan bruger du dit nye kit!

Hvordan bruger jeg mit nye krystal kit? Det mest simple svar ville være: ligesom du har lyst til! Kits’ne er lavet efter behov. Altså Søvn-kit, hvis du har brug for bedre søvn, Self Love-kit t...

Læs mere